U Rasinji svečano otvorena nova sportska dvorana

Prvi dan nastave svečano je obilježen i u Rasinji gdje je otvorena nova školska sportska dvorana.

– Riječ je o zaokruženoj sportskoj i društvenoj cjelini koju su s nestrpljenjem čekale brojne generacije, a školu pohađa 210 učenika u 19 razrednih odjela – rekao je ovom prilikom ravnatelj Osnovne škole Andrije Palmovića u Rasinji Krunoslav Belaj.

Iz Županije ističu kako dovršetkom ovog projekta nastavljaju osiguravati bolje uvjete školovanja, nadodavši kako je ovo jedna od tri školske dvorane u našoj županiji koje tek čekaju na svoje otvorenje. Nakon otvorenja dvorana u Svetom Ivanu Žabnom i Svetom Petru Orehovcu i sada u Rasinji, na otvorenje čekaju dvorane u Kloštru Podravskom te Kalinovcu.

Na otvorenju su prisustvovali brojni uzvanici i gosti, među kojima se, pokraj župana i njegovih suradnika, načelnika Općine Rasinja, našao i predstavnik izvođača radova, križevačkog Radnika, Darko Jambreković.

Dvorana je, podsjetimo, vrijedna 16,1 milijuna kuna. Pogledajte kako je bilo jutros na otvorenju.

Foto: KCKŽŽ

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI