Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

U sedam općina čak 30 milijuna kuna štete od proljetne nepogode

Sastali su se članovi Povjerenstva za procjenu šteta od prirodnih nepogoda naše županije te su prihvaćena konačna izvješća općinskih povjerenstava za procjenu šteta od prirodnih nepogoda općina Drnje, Đelekovec, Gola, Koprivnički Ivanec, Legrad, Peteranec i Rasinja u ukupnom iznosu od 29.943.193,60 kuna.

-Od ukupnog iznosa, štete na građevini iznose 847.505,58 kuna, od čega je 570.000,00 kuna šteta na nerazvrstanim cestama. Štete na opremi iznose 34.899,40 kuna, na dugogodišnjim nasadima 79.981,00 kuna, na obrtnim sredstvima 28.952.807,62 kuna, a na ostalim dobrima 28.000,00 kuna – otkrilo je povjerenstvo.

Koprivničko-križevačka županija izradila je Program dodjele potpore male vrijednosti poljoprivrednicima za ublažavanje i djelomično uklanjanje posljedica prirodne nepogode tuče te na isti dobila Mišljenje Ministarstva poljoprivrede o usklađenosti prijedloga potpore male vrijednosti.

-Trenutno je u izradi javni natječaj za potpore male vrijednosti koji će se objaviti na stranicama Županije nakon primitka Odluke Ministarstva poljoprivrede o konačnoj raspodjeli sredstava pomoći iz državnog proračuna – navode u Županiji.  

FOTO Arhiva

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

ISPIT ODRŽAN U VATROGASNOM DOMU U PITOMAČI

Vatrogasne zajednice dviju općina imaju 18 novih osposobljenih vatrogasaca

U PRORAČUNU PREDVIĐENO 40 TISUĆA EURA

Podravska općina sufinancira kupnju i uređenje nekretnina

doslovno se nalaze u škripcu

Udruge nemaju adekvatne prostore i za to krive Grad

đurđevački limitator

Lepo je biti penzioner!

TRANSFERA K'O U PRIČI, TUCAKOVIĆ OSTAO BEZ STOPERA LISJAKA I PETIKE

“Sin vjetra” u Koprivnici, Križevčani s osam novih lica kreću u obranu prvog mjesta

PRIJEVARA U TIJEKU

Konzum objavio važno upozorenje za sve građane

Search

Upišite pojam koji želite pretraživati