Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
HUMANITARNA AKCIJA

Učenici Podravskog sunca trebaju kombi, dio novaca imaju, dio će prikupljati koncertom

Učenici Centra za odgoj i obrazovanje Podravsko sunce trebaju kombi. Kako je objasnila predsjednica Udruge edukacijskih rehabilitatora Koprivnice i Đurđevca, Martina Golub Horvat, vozilo je za djecu vrlo značajno jer će im omogućavati prijevoz do škole i kući.

– Osim u tim svakodnevnim situacijama, od posebne važnosti kombi će biti kod provođenje terenske nastave koja je jako važna za djecu s teškoćama jer tako imaju priliku doživjeti sve što su u školi naučili – pojašnjava Golub Horvat.

Humanitarna akcija za kupnju kombi vozila pod nazivom Na putu s nama počela se provoditi s prvim danom prosinca i trajat će do 28. veljače.

– Tijekom provođenja imali smo različite aktivnosti, učenici Centra prodavali su svoje radove uoči Božićnog vremena i tako prikupili iznos od 1.500 eura. Organizirali smo humanitarnu akciju da bi građani mogli uplaćivati na naš ŽIRO račun, a sljedeće nam predstoji humanitarni tamburaški koncert 15. veljače u dvorani Domoljuba – kazala je predsjednica Udruge organizatora.

U organizaciji koncerta pomažu članovi sastava Tamburaši bez imena, a humanitarno te večeri na pozornici Domoljuba nastupaju Cure iz CEntra, Mihael Bogčev, Tamburaši podravske krvi, TS Dangube, TS Krizni Stožer i TS Sedef.

– Karte se mogu kupiti na blagajni Domoljuba, preporučena cijena im je pet eura, no humanitarnog je karaktera pa ako netko može izdvojiti koji euro više bili bi zahvalni. Isto tako, zahvalni smo svim izvođačima koji su se priključili, a i svim donatorima – poručila je Golub Horvat.

Zahvaljujući uplatama građana na računu je trenutno 13.830,56 eura. Sredstva se mogu uplaćivati na račun IBAN: HR0523860021552009395, svrha: putničko kombi vozilo.

FOTO Arhiva

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

teška prometna na podravskoj magistrali

FOTO/VIDEO Sudarili se Mercedes i moped, vozača hitna prevezla u bolnicu

Tragedija u prekodravlju

UPRAVO U požaru kuće poginuo muškarac, policija obavlja očevid

đurđevački limitator

Kamioni šodra budu nas saranili


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati