Ulovljeno 107 riba ukupne težine 841,25 kilograma

Udruga hrvatskih branitelja na jezeru Drnić u Novom Virju organizirala je tradicionalni memorijalni Carp kup Kolar – Juriša u znak sjećanja na Ivicu Kolara i Peru Jurišu, prve poginule dragovoljce Domovinskog rata s područja đurđevačke Podravine. U konkurenciji deset ekipa prvo mjesto osvojila je ekipa Ferko, drugo Niksi te treće Veseli igrači. Ulovljeno je 107 riba ukupne težine 841,25 kilograma, prosječna težina riba bila je 7,86 kilograma. Najveću ribu, šarana teškog 18,38 kilograma ulovio je Filip Hrlec, dok je najmanju ribu tešku 1,55 kilograma ulovio Damir Žlabur.

– Najbolje ekipe i natjecatelji prigodno su nagrađeni. Zahvaljujem svima koji su se odazvali natjecanju, kao i onima koji su nam pomogli u organizaciji – kaže Dražen Šemovčan, potpredsjednik Udruge hrvatskih branitelja.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI