Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
ZAVRŠIO JE U ISTRAŽNOM ZATVORU

Umirovljenik (71) naručio iz Engleske “Speed”, ali mu je narkobiznis vrlo brzo propao…

Konzumaciju i preprodaju droga obično povezujemo s ljudima mlađe životne dobi, no jedan umirovljenik iz Koprivnice odlučio je prkositi tim stereotipima. Nažalost, to ovom 71-godišnjaku nije donijelo ništa dobroga jer je Općinsko državno odvjetništvo u Koprivnici izvijestilo kako je protiv njega donijelo rješenje o provođenju istrage. I to zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Istražitelji osnovano sumnjaju da je osumnjičeni 71-godišnjak u rujnu i u prosincu, osmislio plan kojim si je mislio malo podebljati penziju. S ciljem daljnje preprodaje on je putem Interneta naručio, a potom i poštom primio ukupno tri pošiljke iz Velike Britanije. U paketima koje je 71-godišnjak naručio iz Ujedinjenog Kraljevstva bile su ukupno 62 tablete droge amfetamin, na ulici poznatije kao „Speed“.

No, i prije nego što je djedica uspio pokrenuti svoju poduzetničku karijeru, policija ga je osujetila i sada mu prijeti kazna zatvora od jedne do čak 12 godina. Početkom godine policija je privela ovog koprivničkog umirovljenika i oduzela mu dva paketa iz Velike Britanije u kojima se nalazilo ukupno 52 tablete amfetamina. Posljednja pošiljka s još deset tableta na njegovu adresu stigla je već nakon što je završio u istražnom zatvoru.

FOTO ilustracija

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

TRADICIONALNA MANIFESTACIJA

FOTO/VIDEO Velikim skokom u Dravu obilježili Dan europske Amazone

Svoju je štalu pretvorio u galeriju

VIDEO Pero: “Boli me što Đurđevac nije htio prihvatiti moju donaciju”

Između Đurđevca i Kalinovca

UPRAVO Sudar Peugeota i Golfa na Podravskoj magistrali


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati