Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
Župan Darko Koren sa suradnicima obišao je novu poslovnu jedinicu ljekarne

Umjesto pod Domom zdravlja, od sada dio Ljekarni Koprivnica

Ljekarnička jedinica u Gajevoj ulici u Đurđevcu koja je do sada poslovala u sklopu županijskog Doma zdravlja, poslovanje nastavlja kao dio županijske ustanove Ljekarne Koprivnica. Najstarija ljekarna u Đurđevcu koja se nalazi odmah uz zgradu tamošnjeg Doma zdravlja postaje tako šesta poslovna jedinica u sustavu Ljekarni Koprivnica.

Tim povodom ljekarnu u Đurđevcu obišli su župan Darko Koren, zamjenik župana Ratimir Ljubić te županijske pročelnice Melita Ivančić i Ana Mušlek koje su ondje dočekali ravnateljica Ljekarni Koprivnica Irena Hadelan, predsjednik upravnog vijeća Ljekarni Koprivnica Dragutin Korošec te ravnateljica županijskog Doma zdravlja Mirjana Hanžeković. Hadelan je istaknula odličnu suradnju sa županijom po svim pitanjima i istaknula da su ovu ljekarnu preuzeli radi nastavka kontinuiteta ljekarničke djelatnosti.

– Brinemo o našim pacijentima i nastojimo im osigurati lijekove i potrebna pomagala, uz kvalitetne i stručne savjete. Nadam se da će i građani Đurđevca prepoznati tu našu brigu i predan rad te nam dati svoje povjerenje. Za građane je važno naglasiti kako će ljekarna od sada raditi u dvije smjene, umjesto samo prijepodne, i to od 7 do 20 sati svakog dana, a subotom od 8 do 13 sati – kazala je Hadelan, dok je Korošec naglasio kako Ljekarne Koprivnica rade po vodećim svjetskim normama te su postigli najveću stručnu razinu u pružanju usluga i savjetovanju.

– Naše ISO certifikate obnavljamo svake godine te kontinuirano stječemo nova znanja i iskustva koja ćemo sada primjenjivati i u Đurđevcu. U planu je modernizacija prostora i tehnologije, a na suradnji u ovom projektu zahvaljujem županiji i Domu zdravlja, s kojima imamo odličan odnos – rekao je Korošec, a ravnateljica Doma zdravlja Mirjana Hanžeković uvjerena je da će ljekarna i dalje nastaviti dobro poslovati.

– Ljekarna u Đurđevcu dosad je bila pod našim upravljanjem te smo se potrudili da omogućimo stanovnicima kvalitetu koju smo mogli dati s kadrovima i organizacijom koje smo imali. Vjerujem da smo dobro radili te da će Ljekarne Koprivnica nastaviti uspješno djelovanje, još i kvalitetnije jer raspolažu stručnim kadrovima. Ovo je izvrstan primjer sinergije i suradnje županije i zdravstvenih ustanova i vjerujem da smo učinili najbolje za građane – kazala je Hanžeković dok je župan Darko Koren izrazio zadovoljstvo zbog ovog preuzimanja te istaknuo kako je važno da ljekarnička djelatnost ponovno funkcionira u punom obuhvatu, u dvije smjene.

– Zahvaljujem Domu zdravlja koji je dosad upravljao ovom ljekarničkom jedinicom za koju smo procijenili da zbog većih kapaciteta i kadrova, a time i bolje usluge za građane, treba djelovati u sklopu Ljekarni Koprivnica. To je šesta ljekarnička jedinica u njihovom upravljanju, a sigurno je i da postoji prostora za napredak, u smislu opreme i kadrova. Planiramo modernizirati cijeli ovaj prostor, kako bi se zdravstvene i ljekarničke usluge mogle još kvalitetnije obavljati te hvala svima koji sudjeluju u ovom sustavu na odgovornosti i predanosti. Nastavljamo raditi na poboljšanju dostupnosti i kvalitete zdravstvenog sustava u cijeloj županiji, a djelatnicima nove ljekarničke jedinice želim mnogo uspjeha u radu – rekao je župan Koren.

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

VIDOVO U PITOMAČI

FOTO/VIDEO Degustira se gorički paprikaš, kulturnjaci i sportaši promoviraju svoje aktivnosti

Već drugi dan su probali što su napravili

FOTO Prvašići iz Podravskih Sesveta na nastavi domaćinstva učili su kako kiseliti krastavce

Raspisan je javni poziv

Ova općina za svako novorođenče jednokratno isplaćuje tri tisuće eura

Mališani iz Molvi istaknuli su se super rezultatima

FOTO Načelnik ugostio male olimpijce

ZBOG NADVOŽNJAKA I NEMARA RADNIKA IMAJU VELIKE PROBLEME

VIDEO Stanari ogorčeni: “Da se žaba popiša mi već plivamo, po dvorištima nam plutaju fekalije”

Završen je proces dubinskog snimanja

Podravka poslala obvezujuću ponudu za tvrtke iz poljoprivrednog sektora Fortenove

Search

Upišite pojam koji želite pretraživati