Uspješni križevački motociklisti na Grobniku

Križevački mtoociklisti nastupili su na motociklističkim utrkama FIM Europe Cup –Alpe Adria IMC na stazi na riječkom Grobniku. U kategoriji STK 100 Renato Novosel završio je peti u poretku za kup, dok za PH drži prvo mjesto. Boris Vadla bio je 14., a u PH je četvrti. Bernard Koljnrekaj završio je na 28. mjestu, dok u poretku drži 10. mjesto (i 5. mjesto u PH).

Dominik Nervo odustao je nakon prvog kruga. Pobijedio je, inače, poznati bugarski vozač Martin Choy koji je nastupio izvan konkurencije, a do njega je bio Luca Tommasini iz MK Spark. Nastupili su još Ivan Višak u kategoriji SST  600 gdje je završio treći, Davide Di Leonardo je završio šesti u kategoriji SSP 300, te Karlo Gršić koji je u istoj kategoriji završio osmi. U kategoriji 125 SP za PH prvi je bio Mirko Zidarić, drugi Karlo Gršić, treći Davor Buntak, iza njega Dino Varga, na petom mejstu Danijel Koprić, sedmom Sven Husain te Dalibor Maričić kao osmi i kao deveti Marko Meštrić.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI