Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
BURAN VIKENDA NA CESTAMA

Utvrđeno 212 prekršaja, vozač vozio 60 iznad ograničenja, najavljena velika policijska akcija

Iza nas je barem što se tiče policijskih aktivnosti vezanih uz prometne prekršaje  vrlo sadržajan vikend. Na području Policijske uprave koprivničko-križevačke zabilježeno je pet prometnih nesreća, od kojih četiri s materijalnom štetom i jedna s ozlijeđenom osobom, u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena. Okolnosti uslijed kojih je došlo do prometnih nesreća bile su: nepropisno kretanje vozila na kolniku (3), vožnja na nedovoljnoj udaljenosti (1), brzina neprimjerena uvjetima (1). Također sankcionirano je 212 prometnih prekršaja od čega 13 prekršaja upravljanja vozilima pod utjecajem alkohola, 133 prekršaja prekoračenja dopuštenih brzina kretanja, 27 prekršaja nekorištenja sigurnosnog pojasa, šest prekršaja nepropisnog korištenja mobitela za vrijeme vožnje te prekršaj upravljanja neregistriranim i tehnički neispravnim vozilom.
 Najveća koncentracija alkohola utvrđena je u subotu,  u 3 sata u Koprivnici u Ulici Ante Neimarevića, kod 47-godišnjeg vozača osobnog automobila, koji je upravljao pod utjecajem alkohola od 2,47 promila.
 Najveća brzina kretanja zabilježena je  također u  subotu, u 12.29 sati u Virju u Ulici Mitrovica, kada se vozač osobnog automobila kretao brzinom od 131 kilometar na sat iako je ograničenje 70 kilometara na sat.
 U suradnji s Policijskom upravom međimurskom, virovitičko-podravskom i bjelovarsko-bilogorskom u četvrtak, 12. listopada provesti će se akcija nadzora korištenja mobitela i sigurnosnog pojasa.

 

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

FOTO/VIDEO

Franović: Moja oaza vidljiva je iz svemira, temperatura nikad nije iznad 28 stupnjeva!

IZGLASAN PRORAČUN GRADA LUDBREGA

Za oporbu proračun nije razvojan, gradonačelnik Bilić tvrdi da je odlično balansiran

manifestacija najtoplija srcu

Sve je spremno za advent u Križevcima koji počinje već ovaj petak

Neka se djeca još uvijek znaju igrati bez mobitela

FOTO/VIDEO Kreativni klinci iz Prugovca od pijeska izgradili mini farmu

VELIKA DVORANA BILA JE ISPUNJENA

Svečanim koncertom HPD „Kalnik“ obilježio 123 godine djelovanja

za svaku pohvalu

Podravska općina stipendira 64 studenta, mjesečno dobivaju čak 120 eura

Upišite pojam koji želite pretraživati