Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Užas: Od idućeg tjedna gorivo drastično skuplje, čak i plavi dizel blizu 10 kuna po litri

Kako piše portal tportal.hr od idućeg tjedna gorivo bi trebalo drastično poskupjeti, dizel više od 90 lipa, a benzin iznad 70 lipa. “Tportalov izvor, od kojeg redovito dobivamo točne prognoze i informacije o cijenama goriva, tvrdi da će od idućeg tjedna cijene svih dizelskih goriva otići gore”, piše medij. Uz to, dodaju i plavi dizel ide gore 90 lipa i približit će se “granici” od 10 kuna!

Ovo su neslužbene informacije koje nisu opovrgnute, a one bi mogle značiti i novo lančano poskupljenje ostalih cijena. Također, nije poznato ni koji je razlog novog poskupljenja. Inače, dizel je po litri trenutno 13,14 kuna, a benzin 13,86. Inače, u Njemačoj je jučet počela tromjesečna faza snižavanja poreza na gorivo, što bi snizilo cijenu benzina za primjerice 35 centi, a dizela za 17 centi.

-Građane koji su ovisni o automobilu ne želimo ostaviti na cjedilu – rekao je njemački ministar financija Christian Lindner u utorak na Twitteru.

FOTO Ilustracija

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Svoju je štalu pretvorio u galeriju

VIDEO Pero: “Boli me što Đurđevac nije htio prihvatiti moju donaciju”

Između Đurđevca i Kalinovca

UPRAVO Sudar Peugeota i Golfa na Podravskoj magistrali

VELIKI JUBILEJ

FOTO Ivan Tambolaš proslavio svećenički zlatni pir: Bog nas voli onakve kakvi jesmo


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati