Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
ĐURĐEVAČKI LIMITATOR

V Čepelovcu šathe štrče i po pedenj z asfalta, a kak je pri vas?

piše: Vladek Antolaš – MASTERMIND

Putovanje za Šandrovec postalo je adventure vožnja i off road destinacija makar idete asfaltom. Toliko nalecanja nema ni na jednem ekstremnom sportu. Vožnja kroz Čepelovec ravna je skoku z aviona bez padobrana. Znači ovu dionicu od Đurđevca do Jasenika prema Šandrovcu treba uvrstiti u turističku ponudu grada. Slobodno ovi Quadisti (četverokotačisti) sledeči velebni skup moru organizirati tom rutom. Provozajte se pa mi javite kak ste prešli. V Čepelovcu šahte štrče i po pedenj z asfalta. No da bi došli do Čepelovca, prvo se do njega morate dosmicati kroz grabe i neasfalterane zakrpe, koje se valjd planiraju zakrpati. Ja sam imal ludu sreću pa sem još naletel i na strgani bager izvođača radova po kojem su plazali majstori da ga osposobe, a taman je crkel ni v rit ni kimo pa mu je „guzica“ pičala prek pol asvalta. Kak da pogađate, i tu je bil zastoj.

Am pak dok se doje v Čepelovec, tu se sasvim druga slika kaže, prekapanja više nema, no ostale su gore spomenute šahte svaki deset metri. Šahte gusene ne brinu brigu kaj su opasne za promet jer nesu one tu svojom krivicom. Na prvu si čovek pomisli koja je to p materina. Jel su visine fulane ili još treba dojti novi sloj asfalta? Da je kaj, već je trebalo biti gotovo, dovršeno, fajrunt. Ovak je muka ljudima koji slučajno nagrnu tim putem, a kolka je tek muka Čepelovčanima, to samo Bog zna. Ja znam da im je takva rabota i aglomeracija dodijala do temelja. Radovi se valjd moru priterati kraju po dionicama, a ne da se čeka smak sveta.

Do onda samo ovi kaj prodaju felge i amortizere imaju korist, jer je očigledno da svaka šahta čeka svoju mušteriju da se nešče v nju dobro z kotačom dregne. Veselju tu nema kraja jer evo me već v Budrovec, a tam prekopov od prve hiže sve do pol sela. Prekopi nesu nit asfalterani kak su v Čepelovcu, nego je samo šoder nagrnjen i to tak mesecima narod raznaša. Podsetilo me to na prekope v klancima koji su se delali da se voda odvađa s puta. Mortem je to? Ali rado neje, nego je opet tempo v aglomeraciji i dobar plan svih uključenih v te posel.

Da bi slika bila potpuna, evo na sred Budrovca jebeni semafor i to meni mam crleno. Da čovek nemre do Bjelovara (bokte) ni tom stranom dojti bez privremenog semafora? Jel neje dosta Hampovice i Šemovcov. Ovo ko da neko namerno zmišlja kak bi nama puta ojadel. Do kraja Budrovca med i mleko pogađate, kaj neje raskopano bude uskoro, al nebu zametano ni asfalterano ako ostane vakva labava praksa. Možda su radovi v roku i sve ide po planu, ali ljudi budu znoreli koliko put im bager pred hižom kopa istom trasom. Pred leto dve išel plin i voda, sad ide kanalizacija. To zaran jedno, a popolne drugo. Da se nesu mogli dogovoriti i se v jednu grabu deti, to meni neje normalno. No ja se ne razmem kak ni vi. Na nama je da čkokimo i trgamo gume i amortizere. Ima tu ko da misli i upravlja, a mi nesmo ti. Mi moremo gutati prašinu kraj puta. O majko blaga, ovi se rivlju državu vodit, a nemremo jednoga Čepelovca pošteno zasfalterati. No se je to za naše dobro vele, samo me straj dok se v Sirove i Suve Katalene zakopaju do jaja. Nema veze, al ljudima dodija.

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

BOGATIM PROGRAMOM OBILJEŽEN DAN OPĆINE KOPRIVNIČKI IVANEC

Načelnik Zoran Vrabelj: Vrtić smo izgradili, školu počinjemo graditi, a djece je sve više

slavenaši počeli s pripremama

FOTO Tri igrača na probi, Caimacov odrađuje vojni rok, Đurec novi u stručnom stožeru

[FELJTON] Stoljeće Josipa Manolića, 8. dio

Franjo Tuđman ga je u sukobu oko Bosne žrtvovao u korist hercegovačkog klana

Počela tradicionalna moto utrka

VIDEO Tisuće zaljubljenika u brzinu okupiralo Križevce

Organizirala LOVAČKA STRELJAČKA UDRUGA PREKODRAVLJE

FOTO Prekodravci uživali u druženju, okušali se i u gađanju zračnicom

BROJ KAZNENIH DJELA LANI PAO ZA 30 POSTO, ALI...

Teške ozljede, provale i krađe rastu, policija stala na kraj preprodaji duhana


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati