Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Vage će ostvariti sve svoje naume, lavovi  će sklopiti dobar dogovor na duže staze

Merkur je 11.listopada ušao u diplomatsku vagu pa sve kreće drugačije, sve se rješava kroz diplomaciju, harmoniju, posebno zaraćene strane. Mnogi odnosi mogu postati harmoničniji, s dosta emocija koje se sada mogu iskazati. Glavni moto ovog Merkura je odmjerenost i dobro se pazi što i kako se priča, promatrajući i uzimajući u obzir i drugu stranu da sve bude pravično.

Merkur pravi opoziciju s Jupiterom 11. listopada pa bi bilo pametno da ne obećavate nešto što niste u stanju ispuniti ili napraviti. Budite odgovorni prema partneru bio on poslovni ili emotivni i ne dozvolite da se sve završi samo na priči. Pojedine osobe mogu očekivati mnogo od drugih pa se ni u to ne upuštajte da se ne razočarate. Ako ste u nekim suđenjima – sada nije pravi moment za tako nešto, a i troškovi mogu biti pretjerani, posebno ako nemate mjeru

. Oko 20. listopada Merkur će biti u trigonu sa Saturnom iz vodenjaka, što vam može dati ozbiljnost, odgovornost i planiranje na neki duži vremenski period. Mnoge osobe koje polažu ispite ili uče mogu imati dobru koncentraciju i položiti ispite, a i za sudstvo je dosta povoljno do kraja tranzita Merkura u vagi. Veliki zračni trigon između Merkura, Marsa i Saturna može dati dobru energiju, planiranja i realizaciju, posebno ako se planira i na duži period. Zatim, Merkur će biti u kvadratu s Plutonom, što daje uvid u greške nekih planova i ideja pa se stvari mogu transformirati, mijenjati ili čak od nečega možete odustati. Konjunkcija Sunca i Merkura može dati ego, ambiciju i da budete ponosni na sebe kako ste sve dobro uradili i osmislili. Što mogu očekivati pojedinačni znakovi?

OVAN

Dragi ovnovi, kod vas se može pokrenuti potreba za komunikacijom, s drugima i partnerom, ali ne pretjerujte u obećanjima. Moguće su neke trgovine, kupovine, kontakt s javnošću i neki procesi sa zakonom.

BIK

Dragi bikovi, ne pretjerujte s komunikacijom i nemojte preuveličavati stvari. Intelekt može biti superioran i da se neke stvari prolongiraju na duži vremenski period.

BLIZANCI

Dragi blizanci, kod vas je ovaj Merkur sada svrsishodan u komunikaciji s djecom. Neki novi oblici umjetnosti mogu vam biti privlačni. Izbjegavajte kritike i ne pretjerujte u ničemu. Ne preporuča se niti prevelik optimizam. Posvetite se kreativnosti i umjetnosti.

RAK

Dragi rakovi, kod vas se pokreće mnogo komunikacije vezano za dom i obitelj. Posvetite se mentalnim i obrazovnim aktivnostima. Izbjegavajte obećanja i neke rasprave s obitelji.

LAV

Dragi lavovi, kod vas se ovaj Merkur pokreće superiorno s mnogo optimizma pa čak i pretjerivanja. Negdje oko 20. listopada možete iskoristiti i sklopiti neki dobar dogovor na neke duže staze.

DJEVICA

Drage djevice, kod vas se ovaj Merkur pokreće u sferi financija i imovinskog stanja pa će tu biti dosta priče i obećanja u početku, dok neki veći i bolji financijski priljev može pristići oko 20.listopada. Moguće je da mijenjate ili čak napustite neke projekte.

VAGA

Drage vage, ovaj tranzit Merkura dat će vam šarm i mogućnost da sve što ste naumili i ostvarite. Samo pazite početkom tranzita da ne pretjerujete ili očekujete mnogo od drugih. Sada je sasvim sigurno da vam ništa ne promiče.

ŠKORPION

Dragi škorpioni, sva vaša mišljenja mogu biti pod dojmom emocija. Moguće je da vam krenu navirati neka nesvjesna sjećanja, moguće iz nekog prošlog života. Mašta je aktivna pa ne pretjerujte u razmišljanjima jer se može javiti nervoza i neka čudna mentalna stanja. Pojedine osobe mogu imati velike mentalne sposobnosti.

STRIJELAC

Dragi strijelci, kod vas je dosta pozitivna pa čak i previše optimistična komunikacija s prijateljima, grupama i nekim timovima, ipak pripazite i ne nadajte se nekim stvarima previše. Moguće je pretjerivanje pa ipak neke dosta ozbiljne stvari i dogovori mogu se događati oko 20.listopada.

JARAC

Dragi jarci, kod vas je ovaj tranzit Merkura u vašem polju karijere, autoriteta pa u tom smjeru mogu teći dogovori, komunikacija ili s jednim roditeljem. Dobro promislite kada planirate, jer je prenaglašen optimizam i nerealna slika pa čak i očekivanje od drugih osoba. Oko 20. listopada moguće je da sklopite dosta dobar ugovor ili se neke financijske investicije mogu isplatiti.

VODENJAK

Dragi vodenjaci, kod vas je ovaj tranzit Merkura vrlo povoljan za neku novu filozofiju ili nešto inovativno. Ipak, ne zanosite se s nerealnim optimizmom da možete sve. Pojedine osobe imaju odličan period; oko 20.listopada možete učiniti sve što ste osmislili jer je aktivan velik zračni trigon pa akcija kreće.

RIBE

Drage ribe, kod vas ovaj aspekt Merkura pokazuje interes za okultno i neke duboke znanosti. Spiritualnost i duhovnost su pokrenuti, ali ipak pazite jer možete biti povrijeđeni od nekih osoba jer ste mnogo očekivali ili imali nerealan optimizam. Izbjegavajte osvetoljubivost. Pojedine osobe mogu oko 20. listopada imati pozitivne preokrete u mentalnom sklopu, dok pojedine mogu ući u raspravu i razne svađe, što se ne preporučuje. (atma.hr)

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI