Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
OBAVIJEST OPĆINE KOPRIVNIČKI IVANEC POVODOM ZABRINUTOSTI MJEŠTANA

Varaždinske bale ne dovoze se na Piškornicu

Među mještanima Općine Koprivnički Ivanec pojavila se bojazan kako bi varaždinske bale, čije je zbrinjavanje i odvoz u tijeku, mogle završiti na odlagalištu otpada Piškornica. Razlog tomu je što se na Piškornici odvijaju određeni radovi, tojest odvozi drvna masa, što mnogi ljudi ne znaju. Tim su se povodom tvrtke RCGO Piškornica te Piškornica – sanacijsko odlagalište očitovale vezano za navedenu problematiku, što je objavljeno na službenim stranicama Općine.

“Kamioni u vlasništvu poduzeća TRANSPORTI BETA Osijek odvoze sa područja obuhvata budućeg RCGO-a drvnu masu, a koja je od strane glavnog izvođača Kostak graditeljstvo tehnologija sirovine predana Hrvatskim šumama”, stoji u obavijesti.

– Predmetno poduzeće nije na bilo koji način povezano sa famoznim balama smeća. U svrhu provođenja geotehničkih istražnih radova za projektiranje i izvođenje radova na RCGO Piškornica izvršeno je čišćenje terena unutar obuhvata projekta od strane izvođača Kostak graditeljstvo tehnologija sirovine, te je nastavno na to drvni materijal predan u posjed Hrvatskim šumama koje su sada započele odvoz istog, a na kojem je, prema podacima od Hrvatskih šuma, angažiran i navedeni prijevoznik – pojasnili su detaljnije gore spomenute tvrtke.

Odlagalište Piškornica otpad zaprima sukladno usvojenom Planu zaprimanja i temeljem sklopljenih ugovora sa pružateljima javne usluge sakupljanja komunalnog otpada. Stoga nije niti moguće zaprimati predmetne bale.

FOTO Arhiva

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

JEZIV SLUČAJ NASILJA U OBITELJI

Nezaposleni nasilnik (23) iz okolice Križevaca vukao baku za uši jer mu ne da novac

investicija vrijedna 67 tisuća eura

FOTO Kozarevac dobiva novi kružni tok u središtu naselja

UMIROVLJENI BRANITELJ NAJVEĆI JE PROIZVOĐAČ TREŠANJA U KRIŽEVAČKOM KRAJU

VIDEO Dragutin ima čak tisuću stabala trešanja. Mraz mu je ove godine uništio dvije trećine prinosa

ISPRAVLJENA NELOGLIČNOST ZA PODRAVSKOJ MAGISTRALI

FOTO Stjepan: “Zahvaljujući Podravskom, izmijestili su znakove s nogostupa”

OPĆINA FERDINANDOVAC PROSLAVILA DAN OPĆINE

FOTO/VIDEO Maletić: Više od 30 mladih obitelji zadržali smo u Ferdinandovcu, a otvorili smo i novu odgojnu skupinu u vrtiću

LOŠE PROLJETNE IGRE ZNAČAJNO UTJECALE NA PREMIJE OD TV PRAVA

Slaven u drugom dijelu sezone ostao bez gotovo 200 tisuća eura


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati