Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
odaju počast ravnopravnosti žena

Vegeta BIO stiže u posebno osmišljenoj ambalaži koja je inspirirana Zlatom Bartl

Podravkin tim najpoznatijeg im brenda Vegeta ponovno je zasukao rukave i osmislio nešto novo. Kako su se upravo pohvalili iz koprivničke kompanije, povodom Međunarodnog dana žena, Vegeta BIO stiže u posebnom, limitiranom izdanju. Točnije, u posebno osmišljenoj ambalaži koja služi kao praktični savjetnik za ravnopravnu raspodjelu kućanskih poslova. Nastavak je to suradnje s agencijom Bruketa&Žinić&Grey, koja je prošle godine rezultirala prestižnom nagradom Red Dot Best of the Best za dizajn Vegeta&Spirulina ambalaže.

Ovo posebno izdanje Vegete BIO ujedno je i podsjetnik na najvažniju osobu u Podravkinoj povijesti, profesoricu Zlatu Bartl. Vegeta je izumljena prije 65 godina, u vremenu kada su se žene još uvijek borile za svoju ekonomsku neovisnost.

Profesorica Bartl sa svojim je timom tada predstavila proizvod koji će ženama diljem svijeta olakšati teret brige o kućanstvu, smanjujući vrijeme koje su provodile u kuhinji. Od tada pa sve do danas, Vegeta je neizostavni dio svakog kućanstva, koji se kroz godine našao na više od šezdeset tržišta diljem svijeta.

Stoga, limitirano izdanje Vegete BIO odaje počast svom podrijetlu i vizionarki zaslužnoj za njeno stvaranje. Istovremeno, nastavlja podizati svijest o važnosti ravnopravnosti spolova. Novo pakiranje Vegete BIO poručuje kako sve ima bolji okus s Vegetom pa čak i ravnopravna raspodjela kućanskih poslova. Na pakiranju se, stoga, mogu pronaći savjeti o raznim mogućnostima pomoći u vlastitu kućanstvu, bilo da se radi o iznošenju smeća ili pripremi jednostavnih jela. Također, skeniranjem QR koda, koji vodi na web stranicu, mogu se preuzeti i jednostavni recepti sa službenog TikTok profila Vegete.

Ovo limitirano izdanje Vegete BIO dijelit će se 8. ožujka, na Međunarodni dan žena, a uz kupnju bilo kojeg proizvoda iz asortimana Vegeta dodataka (univerzali, specijali, monozačini), u poslovnici Super Konzuma na Radničkoj cesti u Zagrebu te sljedećeg petka, 15. ožujka, u Intersparu na Radničkoj cesti u Koprivnici.

Foto: Podravka.hr

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

cesta uz ulicu stiska noćna je mora za vozače

“Već pola godine umjesto po asfaltu, mi se vozimo po šodru i uništavamo svoje aute”

kloštar podravski kreće u realizaciju vrijedne investicije

Pavlović: Gradit će se dom za starije i nemoćne za 120 korisnika

u 40 godina promijenio samo gume

FOTO Milan svoj pony vozi 40 godina: “Ne bih ga mijenjao nizašto, a za novi niti nemam novac”

Europski tjedan upoznavanja groblja u Koprivnici

Prošećite grobljem i upoznajte povijest našeg grada

ZAVRŠIO JE U BOLNICI

Vozač “pod parom” vrludao cestom i zabio se u parkirani traktor

apsolutni rekorder

Biciklist u Koprivnici napuhao 4,90 promila


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati