Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
VELIKI SPEKTAKL

U Koprivnicu dolazi Stari lav, miljenik žena Željko Samardžić, ne propustite njegove vječne hitove!

Veliki spektakl starog lava očekuje vas u Koprivnici u subotu, 9. prosinca, u dvorani Srednje škole. Prvi puta u Koprivnicu dolazi velika regionalna zvijezda i miljenik ženske publike, Stari lav Željko Samardžić. U Koprivnici će uz Željka nastupati i domaće Cure iz Centra, koje imaju sve veći broj obožavatelja.

Ne propustite vječne hitove poput Stari lav, Ne daj da te rade, Devet hiljada, Posle duge veze, Zaustavite januar, Ljubavnik, Grlica, Ljubav na papiru, Sve što imam nemam, Baš šteta, Stani mi na crtu, Bezobrazno zelene i mnoge druge koje je legendarni Željko Samardžić napisao i otpjevao u karijeri dugoj preko 35 godina.

Samardžić ističe da se ženama posebno sviđa njegov način prenošenja emocija kroz glazbu, a posebno mu je drago što su ga u Hrvatskoj prihvatile i mlađe generacije. Dosad se za svaki njegov nastup tražila ulaznica više i vjerujemo da će tako biti i ovaj put, a u ponudi će biti i VIP stolovi.

Ulaznice su dostupne na Eventimu ili na Tisak Media, Tisak Plus te na BP Petrol.

Dođite i pjevajmo zajedno!

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

TRADICIONALNA MANIFESTACIJA

FOTO/VIDEO Velikim skokom u Dravu obilježili Dan europske Amazone

Svoju je štalu pretvorio u galeriju

VIDEO Pero: “Boli me što Đurđevac nije htio prihvatiti moju donaciju”

Između Đurđevca i Kalinovca

UPRAVO Sudar Peugeota i Golfa na Podravskoj magistrali

Search

Upišite pojam koji želite pretraživati