Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
Sportska noć u Galeriji

Velimir Zajec: Koprivnica nije kao što je nekad bila

U Galeriji Mijo Kovačić u Koprivnici, sinoć je gostovao čovjek koji je obilježio vrlo značajno razdoblje hrvatskog nogometa, Dinama i naravno bivše reprezentacije, a kasnije i Grčke gdje je nastavio svoju karijeru: Zajec zeko, Dinamov med i mlijeko. Naravno, riječ je o bivšem nogometašu Velimiru Zajecu koji je u Koprivnicu došao promovirati svoju knjigu  “Zeko – biografija Velimira Zajeca” koja je svjetlo dana ugledala prije godinu dana.  

Autor knjige je Sanjin Španović, bivši novinar i reporter koji je u 480 stranica ispričao razne detalje Zajecove karijere te otkrio nepoznate detalje povezane s brojnim hrvatskim i grčkim legendama. Također u knjizi se nalazi 150 fotografija od koje brojne nisu nikada viđene u javnosti, ali i 96 sugovornika te više od 100 arhivskih članaka.

Tijekom promocije Zajec se prisjetio odnosa u bivšoj državi gdje je sve bilo puno kompliciranije, brojnih anegdota i uspjeha, ali da i Koprivnica nije na onoj razini kao što je nekad bila. Također pričao je i o nekadašnjem Dinamu, ali osvrnuo se i na trenutnu situaciju koja nimalo nije dobra. Nakon razgovora dijelio je potpise te se družio i fotografirao s navijačima i obožavateljima.

FOTO: Tea Gašparić/Facebook

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Ruho naše najljepše II

FOTO Mnogobrojni posjetitelji uživali u reviji prekrasnih narodnih nošnji

Čak 70 uzoraka nagrađeno zlatom, tri visokim zlatom

FOTO Chardonnay Bože Divjačka apsolutni je šampion 41. izložbe vina u Đurđevcu

Đurđevački proljetni sajam

FOTO/VIDEO Brojni nastupi mališana, na trgu se pecaju šarani i peku na rašljama

PEVEX IMA VELIKE POPUSTE

Keramika, sanitarije, stolarija i podne obloge sniženi od 15% do 25%

Radno vrijeme 17. travnja

Spar ima obavijest za kupce

Izborna srijeda

Pogledajte kako sutra rade Robin marketi


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati