Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Vladavina Raka: Sve nas čekaju vrlo intenzivni događaji ovaj i idući mjesec 

Početak sezone raka uvijek je povoljno vrijeme, jer se u astrologiji savršeno poklapa sa solsticijem. Osim solsticija, vladavina raka 2022. vrlo je intenzivna. Donosi mlad Mjesec raku, Retrogradni Neptun, Retrogradni Hiron, naš drugi Super Mjesec zaredom u znaku jarca i otvaranje Sirius vrata, što se događa kada se naše Sunce poravna s fiksnom zvijezdom Siriusom. Sirius je poznat kao naše duhovno sunce, što ovaj događaj čini jednim od ključnih događaja sezone. Drugi ključni događaj za sezonu Raka 2022. je poravnanje Urana na sjevernom čvoru. To je energija koja se sporo kreće, a vrhunac će dostići krajem srpnja i nastaviti do kolovoza. Ova kombinacija planetarne energije vrlo je rijetka i može donijeti uznemirujuću energiju zbog koje se možemo osjećati pomalo nelagodno ili uznemireno, ali također može izazvati snažna buđenja! Što vašem znaku donosi vladavina Raka:

Ovan

U vrijeme kada Sunce prelazi u sezonu raka na solsticij, niz planeta boravi u vašem znaku, što je poznat kao Stellium. Ova koncentrirana doza kozmičke energije koja vam se šalje može se definitivno intenzivno osjećati, stoga je usmjerite produktivno tako da se dovoljno odmarate i dajte sve od sebe da slijedite postavljeni raspored. Ako dobijete inspiraciju, ova koncentrirana energija može biti izvrsna za precrtavanje stvari s vašeg popisa obveza. Samo pokušajte ne zagristi više nego što možete prožvakati. Pun Mjesec u jarcu 13. srpnja može se osjećati malo teškim i pokrenuti neke neriješene probleme s kojima se treba pozabaviti. Nemojte gurati stvari pod tepih niti se pretvarati da vam ne smetaju, dopustite svojim osjećajima da budu takvi kakvi jesu i polako rješavajte samo ono što je u vašoj kontroli.

Bik

Jedan od ključnih događaja za sezonu raka je susret Urana i Sjevernog čvora, a oba su u vašem znaku. Sjeverni čvor predstavlja točku karme i može otključati našu najvišu sudbinu. Ako ste se osjećali nestabilno, ovo poravnanje može potaknuti sve ovo u nastojanju da se stvari pokreću. Iako se možda osjećate kao da ste bačeni dublje u nepoznato, ovdje ćete najviše rasti i pronaći svoju najveću stabilnost. Ako se osjećate malo preplavljeni mišlju o većoj neizvjesnosti, znajte da će vam Super pun Mjesec u jarcu 13.srpnja biti prilika da izgradite malo stabilnosti. Jarac je zemljani znak i bit će na vašoj strani, pomažući da unesete malo utemeljenosti i strukture u vaš život. Definitivno prolazite kroz neke snažne transformacije, ali kada izađete s druge strane, naći ćete se na puno boljem mjestu!

Blizanci

U ovom periodu može doći do zatišja u energiji. Ali to će biti kratkog vijeka jer Venera ulazi u vaš znak! Venera u vašem znaku pojačava vaš magnetizam, povećava vašu privlačnost i šalje vam valove kreativne inspiracije. Prvi dio sezone raka savršeno je vrijeme za brigu o sebi. Ako imate kreativni projekt koji želite pokrenuti, pokušajte iskoristiti energiju mladog Mjeseca raka 28. lipnja. Ovaj mladi Mjesec, zajedno s energijom Venere, bit će na vašoj strani! Slijedit će vas inspiracija jer će se početkom srpnja aktivirati vrata Siriusa, to će vam poslati više inspiracije i intelektualne stimulacije. Idealno je vrijeme za pisanje, stvaranje i pokazivanje vaših ideja svijetu.

Rak

Kao vodeni znak, prirodno ste osjetljivi i povezani s energijama svijeta oko sebe pa ako vam je bilo teško, svakako upotrijebite ovu energiju solsticija da pomognete svom sustavu da se resetira. Mlad Mjesec 28. lipnja imat će sličan učinak, pomoći će vam da se vratite i započnete novo poglavlje u svom životu. Ako postoji nešto što želite učiniti, ili novi projekt koji biste željeli započeti, ovaj mlad Mjesec će doliti ulje na vatru. Kako se sezona raka bliži kraju, vjerojatno će plivati ​​neka nestabilna energija kozmičkim nebom. To je zbog poravnanja Urana i sjevernog čvora. Ovo je više univerzalna energija koja može donijeti događaje na svjetsku pozornicu. Ako već osjećate nestabilnost ili nesigurnost, to može biti potaknuto energijom Urana i sjevernog čvora. Učinite što možete da stvorite stabilnost i strukturu.

Lav

Kao Lav, vi ste na posljednjoj fazi svog solarnog putovanja. Sunce će se nakon raka preseliti u vaš znak, pokrećući novi solarni ciklus u vašem životu. Dok završavate ovaj prethodni solarni ciklus, možda ćete početi vidjeti kako stvari dolaze do točke kulminacije, možda ćete također osjetiti potrebu da se ponovno osvrnete na prošlost. Dobra je vijest da nema retrogradnih planeta koji vam stoje na putu. Iako Neptun kreće retrogradno 28.lipnja, to neće utjecati na vašu sposobnost da obavite stvari, dapače, možda će čak i pomoći! Pun Mjesec u Jarcu 13. srpnja može se činiti pomalo teškim za vašu vatrenu prirodu, ali je dobar trenutak da uzemljite svoju energiju i vratite se u svoje korijene.

Djevica

Sezona raka uvijek se dobro stapa s vašom energijom, čineći ovo harmonično doba godine za vas. Ako se osjećate pomalo iscrpljeno nakon sve zaposlenosti u posljednjih nekoliko mjeseci, ovo će biti dobro vrijeme da se pregrupirate i stvorite uravnoteženiju rutinu. Super pun Mjesec u znaku Jarca 13. srpnja bit će posebno korisna podrška u tome, omogućujući vam da se osjećate uzemljenije i da postavite korake za stvaranje rasporeda koji će vam odgovarati. Prije ovog Punog Mjeseca, mlad Mjesec u raku 28. lipnja mogao bi vam vezu dovesti u fokus. Ako su postojale neke iluzije ili zbrke, možda ćete otkriti da mladi Mjesec pomaže unijeti jasnoću. Ako je u ovoj vezi bilo ikakvih laži ili prijevara, ovaj mladi Mjesec može ih dovesti u vašu svijest. Ako možete, uzmite odmor i provodite vrijeme negdje blizu vode ili jednostavno dajte prednost opuštajućim kupkama i održavanju hidratacije.

Vaga

Vi ste znak koji uspijeva kada su stvari u ravnoteži. Pod Suncem u raku, možda ćete trebati provjeriti postoje li neravnoteže koje bi mogle crpiti vašu energiju. Provedite vrijeme u blizini vode, okružite se ljudima koji vas podižu i čine da se osjećate dobro i radite na vraćanju ravnoteže u vaš život. Mlad Mjesec u raku 28. lipnja može potaknuti stvari u srcu ili skrenuti vašu pozornost na vaš dom i obiteljski život. Super pun Mjesec koji slijedi 13. srpnja donosi snažne valove podrške kada je u pitanju vaša karijera. Iskoristite ovaj pun Mjesec da unaprijedite svoju karijeru u bilo kojem smjeru koji odaberete!

Škorpion

Nedavna pomrčina Krvavog Mjeseca u vašem znaku bila je izazovna i možda je pokrenula neke transformativne energije u vašem životu. Što god se dogodilo, znajte da je ovo dio većeg ciklusa i ako tražite jasnoću, budite uvjereni da će doći kada ciklus bude gotov! Iskoristite ovo da provedete vrijeme s prijateljima i obitelji pa čak i da se negdje malo povučete. Kao vodeni znak, voda će vam uvijek biti izvor iscjeljenja i ponovnog punjenja, no možda ćete shvatiti da i planine jednako pune, posebno oko super punog Mjeseca u jarcu 13. srpnja. Nakon sve ove promjenjive energije koja je tekla u vašem životu, prizemljena, stabilizirajuća energija zemaljskog jarca i neki planinski krajolici mogu biti upravo ono što vam treba!

Strijelac

Sezona raka može vam pomoći vam da unesete smirenost i lakoću u vaš život i oslobodite se svega što ste se trudili kontrolirati. Pokušajte se usredotočiti samo na ono što možete kontrolirati, a sve ostalo otpustite. Nekoliko dana nakon mladog Mjeseca, Sirius donosi snažnu duhovnu i mentalnu energiju na vaš put. Energiju možete upotrijebiti da ojačate svoje duhovno tijelo i pojačate svoju intuiciju, ali znajte da vam može pomoći i kada je u pitanju proširenje vašeg uma. Nemojte se suzdržavati, isprobajte kratki tečaj, pročitajte knjigu i vidite kamo će vas odvesti!

Jarac

Sezona raka dobro je vrijeme za razmišljanje o tome podudara li se ono što vidite izvana i ono što se događa iznutra ili to dvoje rade jedno protiv drugog. Dovođenje vaših prioriteta u red i usklađivanje tih prioriteta bit će podržano pod Super punim Mjesecom u jarcu 13. srpnja. Ovaj puni Mjesec može se osjećati kao naporan rad i može vas izazvati da se stvarno pojačate i preuzmete odgovornost za stvari. Prije ovog punog Mjeseca 28. lipnja događa se mladi Mjesec u raku, a ova je energija puno lakša za vašu dušu i duh! Okružite se ljudima i stvarima u kojima se osjećate dobro, vi to zaslužujete!

Vodenjak

Posljednjih nekoliko godina bile su za vas izazovne sa Saturnom koji obilazi vaš znak. Sezona raka donosi obilje prilika za resetiranje i stupanje u kontakt sa svojom ženskom stranom. Ženska energija odnosi se na povjerenje, protok i rad u skladu s energijama svijeta oko vas. Iako je to mekana, suosjećajna, intuitivna i kreativna energija, također je nevjerojatno moćna i jaka. U vladavini raka dobivate priliku zakoračiti u svoju žensku moć i posjedovati sve što jeste. To bi moglo biti pojačano krajem lipnja, kada Sunce dođe u kontakt s Crnim Mjesecom Lilith. Pokreće se vaša intuicija, pomažući vam da preuzmete kontrolu i znate u kojem smjeru putovati.

Ribe Rak je vodeni znak baš kao i vi, zbog čega ova sezona teče u skladu s vašom dušom! Neptun, vaš vladajući planet kreće retrogradno, no ovo bi zapravo moglo biti dobro. Neptun je planet iluzija, snova i fantazije. Kada krene retrogradno, može zapravo povećati vašu kreativnost, ali i omogućiti vam da vidite višu i dublju istinu. Stvari koje su vam bile maglovite ili zbunjujuće mogu početi imati smisla, a sve iluzije ili obmane mogu biti razotkrivene. Obratite pažnju na to kakve vijesti i spoznaje stižu pod mladim Mjesecom u Raku 28. lipnja. Pun Mjesec u Jarcu 13. srpnja je onaj koji bi vam mogao biti težak, stoga svakako odvojite vrijeme za brigu o sebi i odmor. (atma.hr)

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

ONA JE JEDNA OD 2399 HRVATA ROĐENIH NA RIJEDAK DATUM

Dunja je šesnaestogodišnjakinja koja danas slavi svoj četvrti rođendan

Već će ove godine stvarati hlad

Radnici Komunalca bolesne lipe zamijenili stablima javora

Snimio čitatelj

FOTO U Golu je stigla prva roda!

OPET KOMADIĆI METALA

Lidl povlači popularni prehrambeni proizvod i vraća kupcima novac

KAMO U NEDJELJU?

Ladies night na Bazenima Cerine

TRAŽITE POSAO?

Možda je ovo idealna prilika za Vas!


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati