Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Volonteri u parku i ovu subotu: Djeca će brati priče, autori predstaviti slikovnice

Ovu subotu održat će se tradicionalna koprivnička aktivnost „Volonteri u parku“ s početkom u 11 sati u glavnom gradskom parku. Knjižnica i čitaonica „Fran Galović“ Koprivnica organizira Festival dječje knjige „Uberi priču“. Kroz „berbu slikovnica“ djecu će voditi animatorica Nikolina Manojlović Vračar. U programu će sudjelovati pisci za djecu Željka Horvat-Vukelja, Sanja Lovrenčić i Igor Rajki koji će predstaviti svoje slikovnice „Magdalenina knjižnica na kotačima“, „Luda kuća“ i „Ljubavna, ljubavnija, najljubavnija“ koje će djeca kasnije moći i ubrati s krošanja stabala te ponijeti kući.

Sudjelovati mogu djeca predškolske i rane osnovnoškolske dobi. Knjižnica i čitaonica „Fran Galović“ Koprivnica ovaj festival autorski je projekt književnice Sanje Lovrenčić. U slučaju kiše Festival će se održati u Stručno-znanstvenom odjelu Knjižnice.

Aktivnost „Volonteri u parku“ organizirana je u sklopu projekta „Živjeti zdravo“ Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo koji se provodi na području cijele Republike Hrvatske, a sufinanciran je iz Europskog socijalnog fonda.

FOTO Grad Koprivnica

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI