Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
prometno je bilo na prekršajnom sudu preko vikenda

Vozači završili u zatvoru, policija jednom čak i oduzela auto

Dežurni prekršajni suci ovog  vikenda imali su dosta posla, jer im je policija „isporučivala“ prekršitelje s raznolikim  arsenalom prekršaja. Tako je  jučer u nedjelju doveden 51-godišnji vozač koji je u subotu, 25. svibnja u 14.35 sati, u Đelekovcu u Ulici Pavla Kvakana upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 2,82 promila. Vozač je kažnjen novčanom kaznom od 1800 eura te mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije šest mjeseci.

Isto tako je bilo  i s  33-godišnjim vozače koji je u subotu, 25. svibnja u 18.28 sati, u Koprivnici u Ulici hrvatske državnosti upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 1,86 promila. No, on je tom  prilikom omalovažavao i vrijeđao policajce.  Vozač je kažnjen novčanom kaznom od 2239,64 eura ali je i ostao bez vozačke na šest mjeseci. U ozbiljnom prekršaju zatečene je i 36-godišnji vozač koji je također u  subotu, u Botovu u Ulici Pavleka Miškine upravljao osobnim automobilom za vrijeme izrečene zaštitne mjere zabrane upravljanja motornim vozilima i dok mu je zbog prikupljenih negativnih prekršajnih bodova vozačka dozvola oduzeta i ukinuta. On je dobio kaznu  od 2080 eura.

Ništa manje na sudu  nije bili „prometno“ niti u subotu kad je 34 – godišnji Križevčanin, vozio s 2,13 promila, bez vozačke koja mu je bila oduzeta jer se nije pojavio na izvanrednom liječničkom pregledu. On je dobio osam dan zatvora.  Tri godine mlađi vozača je u  Novigradu Podravskom  je isto tako, „pod parom“ i s 1,47 promila prouzročio prometnu nesreću. On je pak dobio kaznu od 1200 eura i ostao je bez vozačke na šest mjeseci.

Može se reći da je „rekorder“ vikenda zatečene u Kalinovcu. On je upravljao autom bez vozačke koja mu je bila ukinuta zbog negativnih bodova. Uz to on je vozio pijan, ali i prouzročio nesreću s materijalnom štetom. Ipak tu njegovi pothvati ne staju, jer je i pobjegao s mjesta nesreće. Njemu su policajci privremeno oduzeli auta, ali  ga mu je sudac vratio, no isto tako kaznio ga je s 1881 eura kazne te je završio u zatvoru na 15 dana      

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

GRADSKI VIJEĆNICI BEZ RASPRAVE USVOJILI JEDAN OD NAJVAŽNIJIH GRADSKIH DOKUMENATA

U prostornom planu istočna obilaznica, nova pruga i dvije gospodarske zone

RADNO ISKUSTVO NIJE VAŽNO

Prehrambena kompanija traži 15 mehaničara

KREŠIMIR HABIJANEC POSAO ĆE OBAVLJATI VOLONTERSKI

HGK Županijska komora Koprivnica ima novog predsjednika

SEDMORICA MALOBUKOVČANA NA POVIJESNOM RIJEČNOM PUTU

Preplovit će 300 kilometara kako bi na Ovčari položili vijence za sve koji su izgubili život u Domovinskom ratu

NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA U PRIGORJU

VIDEO Darinku je ubio bik od 700 kilograma: “Našla sam mamu kako bespomoćno sjedi pokraj štale, drugi dan je umrla u bolnici”

PODRAVSKI NA MJESTU DOGAĐAJA

UPRAVO Teška prometna nesreća u Koprivnici. Motociklist prevezen u bolnicu


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati