Vozni park Doma zdravlja pojačan za dva nova vozila

Dom zdravlja Koprivničko-križevačke županije od danas je pojačanog voznog parka. Za potrebe mobilnog palijativnog tima i patronažne službe od danas su im na raspolaganju dva nova vozila.

Njihova je primopredaja održana danas i to ispred zgrade županijske uprave u Koprivnici. Vozni park broji 30-ak vozila, a novi će automobili, ukupne vrijednosti 180 tisuća kuna, koristiti za potrebe patronažne službe na područje Općine Gola te mobilnog palijativnog tima Županijskog Doma zdravlja koji je u osnivanju.

Također, ovom su prilikom najavili nova ulaganja koja se odnose na rekonstrukcije ordinacija.

– Korak smo do formiranja palijativnog tima jer sve je veća potreba za palijativnom skrbi u koju se premalo ulaže i to nam mora biti jedan od prioriteta. Uz to, čeka nas i rekonstrukcija stomatološke ordinacije u Svetom Ivanu Žabnu vrijedna 190 tisuća kuna, fizikalne ordinacije u Đurđevcu u iznosu 150 tisuća kuna te rekonstrukcija ordinacije opće obiteljske medicine u Đelekovcu – najavila je ravnateljica Mirjana Hanžeković.

Ključeve vozila ravnateljici Hanžeković uručio je župan Darko Koren te istaknuo kako se time nastavlja proces obnove voznog parka županijskih zdravstvenih ustanova.

Foto: KCKŽŽ

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI