Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
PROGRAM MJERA ZA MLADE OBITELJI

Za gradnju kuće potpora od 4.000, a za fasadu 2.500 eura

Grad Đurđevac i ove godine provodi program mjera poticanja gradnje i obnove kuća za mlade obitelji. Pravo na korištenje subvencije može ostvariti mlada obitelj koja u vlasništvu ima građevinsko zemljište ili kuću na području Grada, a to su obitelji s djecom u kojoj su roditelji mlađi od 45 godina, kao i roditelji stariji od 45 godina ako imaju maloljetnu djecu. U sklopu programa predviđena je potpora od 4.000 eura za gradnju temelja novog stambenog objekta u ulicama gdje se popunjavaju slobodne parcele unutar niza obiteljskih kuća te u slučaju kad vlasnik sruši postojeći stambeni objekt i pristupi gradnji novog objekta, a u predmetnim ulicama postoji izgrađena komunalna infrastruktura.

Za nastavak gradnje na postojećim temeljima ili dovršetak gradnje objekta koji se nalazi u visokom roh bau stanju duže od deset godina mlade obitelji također mogu ostvariti potporu od 4.000 eura. Za uređenja fasade za obiteljske kuće na kojima ne postoji termo fasada potpora iznosi 2.500 eura, a može se koristiti i za sufinanciranje izrade potrebne dokumentacije za prijavu na natječaj Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost. Pravo na subvencioniranje uređenja fasade za obiteljske kuće na kojima ne postoji termo fasada u iznosu od 2.500 eura mogu ostvariti i građani koji su stariji od 45 godina. Za višestambene zgrade uređenje fasada grad će sufinancirati s po 1.000 eura po svakom stanu.

FOTO ilustracija

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

projekt aglomeracije ludbreg pomaknuo se s mrtve točke

Prvi korak napravljen, realizacija još upitna

PODRAVSKI NA MJESTU DOGAĐAJA

UPRAVO Izbio požar u obiteljskoj kući, dječak spriječio katastrofu

POKAZNA VJEŽBA

FOTO Djeca pokazala svoje vatrogasne vještine

podravsko naselje dobilo svoj prvi suvenir

VIDEO Vlado je od pčelinjeg voska napravio repliku zvonika

PODRAVSKI NA MJESTU DOGAĐAJA

UPRAVO Težak sudar dvaju kombija. Dvije osobe prevezene u bolnicu

NA AUTOCESTI KOD ZAGREBA STRADAO 37-GODIŠNJAK IZ PODRAVINE, LIJEČNICI MU AMPUTIRALI NOGU

Otac stradalog Kloštrana: “Otpeljao mi je zdravog sina, a vratio invalida”


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati