Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Za nesretnog Zvonka najvjerojatnije je koban bio infarkt

Zvonko Bačak (62) iz Novigrada Podravskog preminuo je u utorak oko 12.55 sati za volanom svog VW-a. U Ulici Ljudevita Gaja u Novigradu Podravskom Zvonko je najvjerojatnije zbog infarkta izletio s ceste, a iako je hitna pomoć vrlo brzo stigla na mjesto tragedije, spasa za vozača VW-a nije bilo.

Ovaj je članak objavljen u tiskanom izdanju Podravskog lista

– Točan uzrok smrti bit će poznat nakon obdukcije – navode u županijskoj Policijskoj upravi.

Od Zvonkovih prijatelja doznali smo da je bio šećeraš pa su svi uvjereni da je zbog te bolesti imao infarkt i da je to zapravo uzrok smrti.

– U utorak je bilo sparno i teško vrijeme, a kako je on bio slabije tjelesne građe i šećeraš, to je očito bilo kobno. U blizini se nalaze škola i vrtić pa je sreća u ovoj tragediji da prilikom izlijetanja na pješačkoj stazi nije bilo nikoga jer baš u to vrijeme brojna djeca znaju ići doma – kažu nam potreseni Zvonkovi prijatelji.

U Novigrad Podravski, dodaju oni, doselio se prije devet godina, a rodom je iz Križevaca gdje mu živi obitelj. – Bio je pravi dobričina. Bio je i branitelj pa je aktivno sudjelovao u radu naše Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata – kažu prijatelji.

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Svoju je štalu pretvorio u galeriju

VIDEO Pero: “Boli me što Đurđevac nije htio prihvatiti moju donaciju”

Između Đurđevca i Kalinovca

UPRAVO Sudar Peugeota i Golfa na Podravskoj magistrali

VELIKI JUBILEJ

FOTO Ivan Tambolaš proslavio svećenički zlatni pir: Bog nas voli onakve kakvi jesmo


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati