Za nesretnog Zvonka najvjerojatnije je koban bio infarkt

Zvonko Bačak (62) iz Novigrada Podravskog preminuo je u utorak oko 12.55 sati za volanom svog VW-a. U Ulici Ljudevita Gaja u Novigradu Podravskom Zvonko je najvjerojatnije zbog infarkta izletio s ceste, a iako je hitna pomoć vrlo brzo stigla na mjesto tragedije, spasa za vozača VW-a nije bilo.

Ovaj je članak objavljen u tiskanom izdanju Podravskog lista

– Točan uzrok smrti bit će poznat nakon obdukcije – navode u županijskoj Policijskoj upravi.

Od Zvonkovih prijatelja doznali smo da je bio šećeraš pa su svi uvjereni da je zbog te bolesti imao infarkt i da je to zapravo uzrok smrti.

– U utorak je bilo sparno i teško vrijeme, a kako je on bio slabije tjelesne građe i šećeraš, to je očito bilo kobno. U blizini se nalaze škola i vrtić pa je sreća u ovoj tragediji da prilikom izlijetanja na pješačkoj stazi nije bilo nikoga jer baš u to vrijeme brojna djeca znaju ići doma – kažu nam potreseni Zvonkovi prijatelji.

U Novigrad Podravski, dodaju oni, doselio se prije devet godina, a rodom je iz Križevaca gdje mu živi obitelj. – Bio je pravi dobričina. Bio je i branitelj pa je aktivno sudjelovao u radu naše Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata – kažu prijatelji.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI