Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Zanimljiv interaktivni dan u Hlebinama: Hologrami u Galeriji Ivan Generalić

Koprivničko-križevačka županija partner je u projektu Odgovorna zelena destinacija „Europska Amazona“ (Amazing AoE) koji se sufinancira sredstvima transnacionalnog programa Interreg Danube. Cilj projekta je poboljšati održivi ekonomski rast i razvoj turizma na osnovi prirodne i kulturne baštine, što će unaprijediti suradnju među regijama te omogućiti okruženje za razvoj visokokvalitetnog turizma kao odgovor na ograničene resurse ekosustava.

-U sklopu projekta organizira se promotivna aktivnost „Amazing moments WS“ – baština u funkciji razvoja destinacije: „Ivan Generalić – digitalizirana prezentacija baštine“. Događaj će se održati 27. kolovoza 2022. (subota) u 13 sati, u Hlebinama u Galeriji naivne umjetnosti (Trg Ivana Generalića 15) u sklopu manifestacije Šetnja kroz naivu – navode u Županiji.

-Predstavit ćemo hologramske tehnologije u Galeriji naivne umjetnosti, nabavljene kroz projekt Amazing AoE, kao i promotivnog materijala (kataloga) „Ivan Generalić – digitalizirana prezentacija baštine“. Također će se održati rasprava za dionike – digitalna tehnologija i baština u funkciji razvoja destinacije, primjer naivne umjetnosti – rekli su iz Galerije.

Tijekom trajanja manifestacije Šetnja kroz naivu, projekt Amazing Amazon of Europe bit će predstavljen na imanju Stari zanati u Hlebinama, a u sklopu likovne kolonije „Alpe Adria Šetnja kroz naivu“ predstavlja se „Amazing moments Hlebinska škola naivne umjetnosti“.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI