Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
višestruki kriminalac iz virja

Zbog krađe mobitela godinu dana zatvora!

Ovaj tekst je objavljen u tiskanom izdanju Podravskog lista

Državno odvjetništvo podiglo je optužnicu protiv višestrukog kriminalca s virovskog područja, ovaj put zbog krađe mobitela u automat klubu Skala u Koprivnici. U Skali je u studenom protekle godine ukrao Samsung Galaxy Koprivničancu, vrijedan oko 1100 kuna. Ovaj put tužitelji predlažu da ga se kazni zatvorskom kaznom u trajanju godinu dana!

Lopov je ovaj put priznao krađu, rekao je kako je tog dana sa suprugom došao u Koprivnicu u kockarnicu, gdje je s automat aparata uzeo mobitel Samsung Galaxy.

– U kazinu je bio neki čovjek koji je sjedio i igrao, te je on sjeo za automat do njegova. Tamo sam uočio navedeni mobilni telefon koji sam stavio u džep i izašao van. Otuđeni mobitel potom sam dao supruzi koja ga je spremila u torbu, a ja sam prije toga iz mobilnog telefona izvadio SIM karticu – ispričao je on.

Oštećeni muškarac kazao je pak kako je u kazinu bio s izvanbračnom suprugom te je sjedio za aparatom i igrao. Partnerica je bila za drugim aparatom.

– U jednom trenutku supruga se nakratko digla s mjesta, dok je moj mobitel ostavila na automatu. Na njezino mjesto odmah je sjela jedna muška osoba, za koju sam kasnije saznao da se radi o optuženom – rekao je muškarac i dodao kako, tek kada se supruga vratila, uočila je da je mobilni telefon ukraden.

Oštećeni je tvrdio kako se radilo o mobilnom telefonu koji je kupio u srpnju 2022. za iznos od 1900 kuna. Mobitel je na kraju vraćen muškarcu, no utvrđeno je da vrijedi 1100 kuna.

FOTO: Podravski list

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Opasnost za prolaznike

FOTO Oprez! Urušio se dio asfalta i poklopac šahta u prolazu nedaleko centra grada

IVAN RADELJIĆ, NOVI TRENER SLAVEN BELUPA, O PLANOVIMA, IGRAČIMA, BUDUĆNOSTI...

Želim da Koprivnica, baš kao u moje vrijeme, opet bude neosvojiva utvrda

Sudarila se dva automobila

FOTO Prometna nesreća na Podravskoj magistrali

Podravski na mjestu događaja

UPRAVO Sudarili se Opel i Peugeot ispred bolnice

problem u prekodravlju

Miljenko: “Međaš je prekopao državno zemljište, ljudi ne mogu do svojih posjeda”

NERADNI DAN

U Koprivnici se sutra ne naplaćuje parking


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati