Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Zdrava kava s doktorima: U srijedu možete pitati sve što vas zanima o zdravlju

Udruga žena oboljelih i liječenih od raka Nismo same u sklopu svog projekta„Nisi sama – educiraj se uz zdravu kavu s nama“održava niz aktivnosti vezanih uz informiranje žena svih dobnih skupina o važnosti prevencije raka dojke. Cilj projekta je prevencija i promocija zdravlja i zdravih navika te povećanje svijesti građana o važnosti prevencije.

Projekt se temelji na organizaciji „zdravih kava“ u 15 gradova diljem Hrvatske i devet radionica u prostoru Udruge. Kave su namijenjene ženama svih generacija, bez obzira na njihovo zdravstveno stanje, a zamišljene su kao neformalni razgovor građana s liječnicima o svim pitanjima koja ih muče, a koja ili nemaju kome postaviti ili ih se ne usude postaviti svome liječniku. „Zdrave kave s doktorima“ do sada su se održale u Karlovcu, Sisku, Vukovaru, Šibeniku, Zaboku, Ludbregu i Slavonskom Brodu, a ostavile su jako pozitivan i ohrabrujući utjecaj na žene te okupile više od 300 sudionika.

Sljedeći takav susret na rasporedu je u srijedu, 16.studenoga u 17.30 sati u pivnici K Franzu u Koprivnici, Ulica hrvatske državnosti 10. Uz članice Udruge, na kavi će biti prisutni: Ivona Poljak, psihologinja s Kliničkog bolničkog centra Zagreb, Ivana Tirić, dr. med., spec. interne medicine, subspec. gastroenterologije, voditeljica Odjela za gastroenterologiju, hematologiju i onkologiju u Općoj bolnici „Dr. Tomislav Bardek“ Koprivnica, te Iva Kardum Fucak, dr. med. spec. internističke onkologije, onkologinja u Općoj bolnici „Dr. Tomislav Bardek“ Koprivnica.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI