Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
Nakon tri godine

Zlatni pijetao ponovno u Koprivnici!

Nakon tri godine u Koprivnicu se vraća Međunarodni hrvački turnir „Zlatni pijetao“. Turnir će se održati 04. ožujka 2023. godine u dvorani Srednjoškolskog centra u Koprivnici. – Turnir kao i prijašnjih godina organiziran je za uzraste mlađih i starijih dječaka u hrvanju grčko-rimskim načinom. Dječaci će biti raspoređeni u dvije dobne i dvadeset težinskih kategorija. Natjecanje bit će organizirano sukladno pravilima UWW (United World Wrestling – svjetska hrvačka federacija), govore iz hrvačkog kluba Podravka. 

Uz hrvatske klubove na turnir su pozvani i hrvači iz klubova osam europskih zemalja (Mađarska, Slovačka, Češka, Rumunjska, Bosna i Hercegovina, Slovenija i Srbija) te se očekuje nastup više od 250 hrvača. Iz kluba govore kako je ovaj turnir jedan od najjačih turnira za dječake u Europi. 

– Zahvaljujući pomoći glavnom sponzora Kluba, Podravci te gradu Koprivnici, odnosno Zajednici športskih udruga Grada Koprivnice, Komunalcu, Koprivničkim vodama i Inducti, ali i mnogobrojnim drugim manjim sponzorima koji su prepoznali kvalitetan rad u klubu i ovogodišnje izdanje još jedanput će potvrditi glasine iz hrvačkih krugova da je ovo jedan od najjačih turnira za dječake u Europi, pričaju iz kluba. 

Službeni dio turnira započinje u petak, 03. ožujka u 18:30 sati kada je na rasporedu službeno vaganje za natjecatelje iz inozemstva, dok je službeno vaganje za hrvače iz Hrvatske na rasporedu u subotu od 09:00 do 10:30 sati. Ceremonija svečanog otvorenja započinje u 11 sati, a finalne borbe održat će se oko 16:30 sati. (tg)

Cijeli program turnira pročitajte u nastavku: 

03. 03. 2023.

18.30-19.30 – SLUŽBENO VAGANJE (hotel Zlatan)

04 .03. 2023.

09.00-10.30 – SLUŽBENO VAGANJE

(dvorana Srednjoškolskog centra)

11.00 – – SVEČANO OTVORENJE TURNIRA

11.00-14.00 – KVALIFIKACIJSKE BORBE

14.30-15.30 – BORBE ČETVRTFINALA I POLUFINALA

15.30-16.30 – REPASAŽ BORBE I BORBE ZA TREĆA MJESTA

16.30 – FINALNE BORBE I SVEČANOST PROGLAŠENJA POBJEDNIKA PO KATEGORIJAMA

FOTO: Hrvački klub Podravka

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI