Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Županija: Na našu inicijativu Picokijada i Renesansni dobili su 480.000 kuna!

Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije kandidirala je manifestacije Renesansni festival 2022. i Picokijada 2022. na natječaj za dodjelu sredstava za projekte regionalnih turističkih zajednica na turistički nedovoljno razvijenom području i kontinentu u 2022. Radi se o Fondu za turistički nedovoljno razvijena područja i kontinent, koji je bio raspisan od strane Hrvatske turističke zajednice.

-Inicijativom i zalaganjem županijske Turističke zajednice, koja je prepoznala vrijednost i turistički potencijal ovih manifestacija, svakoj od njih odobrena je financijska potpora u iznosu od 240 tisuća kuna (ukupno 480 tisuća kuna) – rekli su u Županiji.

Župan Darko Koren, kao predsjednik županijske Turističke zajednice, u prisustvu pomoćnice direktora županijske Turističke zajednice Kristine Sočev, potpisao je tako ugovore o partnerstvu s organizatorima spomenutih manifestacija, direktorom Turističke zajednice grada Koprivnice Renatom Labazanom i direktorom Turističke zajednice grada Đurđevca Marijom Fučekom, kako bi se isplatile potpore.  

Dodajmo i kako je županijska Turistička zajednica županije prijavila ukupno pet projekata na navedeni javni poziv, a ove je godine odobrena najveća potpora dosad za Picokijadu i Renesansni festival.

FOTO kckž

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI