Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Županija: Na našu inicijativu Picokijada i Renesansni dobili su 480.000 kuna!

Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije kandidirala je manifestacije Renesansni festival 2022. i Picokijada 2022. na natječaj za dodjelu sredstava za projekte regionalnih turističkih zajednica na turistički nedovoljno razvijenom području i kontinentu u 2022. Radi se o Fondu za turistički nedovoljno razvijena područja i kontinent, koji je bio raspisan od strane Hrvatske turističke zajednice.

-Inicijativom i zalaganjem županijske Turističke zajednice, koja je prepoznala vrijednost i turistički potencijal ovih manifestacija, svakoj od njih odobrena je financijska potpora u iznosu od 240 tisuća kuna (ukupno 480 tisuća kuna) – rekli su u Županiji.

Župan Darko Koren, kao predsjednik županijske Turističke zajednice, u prisustvu pomoćnice direktora županijske Turističke zajednice Kristine Sočev, potpisao je tako ugovore o partnerstvu s organizatorima spomenutih manifestacija, direktorom Turističke zajednice grada Koprivnice Renatom Labazanom i direktorom Turističke zajednice grada Đurđevca Marijom Fučekom, kako bi se isplatile potpore.  

Dodajmo i kako je županijska Turistička zajednica županije prijavila ukupno pet projekata na navedeni javni poziv, a ove je godine odobrena najveća potpora dosad za Picokijadu i Renesansni festival.

FOTO kckž

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Podravski na mjestu događaja

UPRAVO Gori obiteljska kuća, vatrogasci i policija na mjestu događaja

UMALO NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA KOD ĐURĐEVCA

Umirovljenik se teško zarezao motornom pilom po vratu. U štaglju ga pronašla prestravljena supruga

NAJBOLJI IGRAČ SLAVENA O BUDUĆNOSTI

Mioč: “Pregovaramo, sve će se znati uskoro”

Obavijest potrošačima

Popularni prehrambeni proizvod povlači se s tržišta. Moguća je prisutnost plastike

VEĆ MJESEC DANA NE OBILAZI TEREN

Zapošljava se vozač Bibliobusa koji će kroz mjesec dana voziti i potpuno novo vozilo

GRADONAČELNIK JAKŠIĆ POTVRDIO NA RKC-U

Doznajemo kolika će uskrsnica biti isplaćena umirovljenicima

Search

Upišite pojam koji želite pretraživati