Županija raspisala natječaj za izradu dizajna letka Antikorupcijskog povjerenstva

Antikorupcijsko povjerenstvo Koprivničko-križevačke županije raspisalo je “Natječaj za izradu kreativnog rješenja i grafičkog dizajna edukativno-promotivnog letka Povjerenstva”.

-Glavni cilj natječaja je osmišljavanje kreativnog rješenja i grafičkog dizajna edukativno-promotivnog letka koji će svojim izgledom, dizajnom i sadržajem doprinijeti promociji podizanja svijesti o važnosti uloge građana i uloge osobne odgovornosti u stvaranju društva s nultom tolerancijom na korupciju – navode u Koprivničko-križevačkoj županiji i dodaju kako promotivni letak treba biti informativnog karaktera koji će građanima pružiti informacije o tome što je korupcija, najčešćim pojavnim oblicima korupcije, prevenciji, posljedicama i mogućnosti prijave sumnje na korupciju županijskom Antikorupcijskom povjerenstvu i ostalim institucijama koje su nadležne za postupanje…

Natječaj je otvoren za studente koji studiraju na visokim učilištima koja obuhvaćaju sveučilišta, veleučilišta i visoke škole, a koja imaju sjedište na području Koprivničko-križevačke županije te studente koji studiraju na ostalim visokim učilištima, ali imaju prebivalište na području Koprivničko-križevačke županije. Moguća je suradnja više studenata.

Autoru/ici odabranog najboljeg rada dodijelit će se novčana nagrada u iznosu od dvije tisuće kuna, a Natječaj je otvoren od 1. rujna 2022. do 9. prosinca 2022. godine.

Sva pitanja vezana uz ovaj Natječaj mogu se postaviti elektroničkim putem, slanjem upita na adresu elektronske pošte: jelena.drakulic@kckzz.hr – zaključno do 9. prosinca 2022. godine.

Ostale detalje vezane uz Natječaj možete doznati OVDJE.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI