Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
Dobre vijesti za križevčane i brojne putnike

VIDEO Na željezničkom kolodvoru otvoren novi Robin market. Radit će od 0 do 24

Novi Robin market otvoren je u petak, 15. ožujka u Križevcima na Željezničkom kolodvoru, a posebnost ovog prodajnog mjesta je što je njegovo radno vrijeme 0 – 24

U sklopu zakonskih okvira, pronađeno je rješenje i Robin market se vratio starom konceptu po kojem je bio poznat više od 10 godina. Robin je dosada na toj lokaciji poslovao kao kiosk, a sada je otvoren kao veći market koji se prostire na 65 metara kvadratnog i moderno uređenog prodajnog prostora sa širim asortimanom proizvoda.

Smješten na Željezničkom kolodvoru, ovaj Robin market nije dostupan samo stanovnicima Križevaca; putnici koji prolaze ovom stanicom također će imati priliku uživati u njegovim blagodatima u bilo koje doba dana ili noći. Ovdje mogu pronaći sve što im je potrebno da bi zadovoljili glad i osvježili se prije nastavka svojeg putovanja. Uz širok izbor hrane, pića i kućanskih potrepština, Robin nudi i svježe pekarske proizvode poput bureka, hot-dogova, Robin sendviča, kroasana i mnoge druge.

“Iznimno smo ponosni i sretni što smo našim sugrađanima vratili market koji će im uvijek biti na raspolaganju, a vjerujemo da će biti i dragocjena stanica svim putnicima koji prođu kroz Križevce. Nadamo se da će kupci često koristiti mogućnost povoljne kupovine u ugodnom ambijentu novog Robin marketa te da će on biti prodajno mjesto u koje će se naši kupci rado i s razlogom vraćati. Također, ovim putem zahvaljujem našim vrijednim djelatnicima koji su neumorno radili u cijelom procesu pripreme novog marketa.” Robin Šatvar, direktor maloprodaje Robin.

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

JUBILEJ

FOTO Udruga žena Otočka proslavila 10. rođendan

IZLOŽBA U FERDINANDOVCU

FOTO Uzgajivači konja predstavili svoja grla i zaprege

INVESTICIJA VRIJEDNA 130.000 EURA

FOTO Park u Goli dobio amfiteatar, dječje igralište i boćalište

U GRADSKOJ KNJIŽNICI ĐURĐEVAC

FOTO Zdravko Seleš predstavio nagrađenu zbirku poezije

SLAVI SE KRAJ SREDNJOŠKOLSKOG OBRAZOVANJA

FOTO/VIDEO Maturantsko ludilo diljem Podravine i Prigorja

KONFERENCIJA KLUBA POSLOVNIH ŽENA ALFA

FOTO Poduzetnice raspravljale o svojim uspjesima u poslovnom svijetu


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati