Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
PRIJE RENAULTA NA METI LOPOVA SU BILA DVA AUTA, ALI U NJIMA NIJE BILO KLJUČEVA

Auto koji su lopovi ukrali u Novigradu Podravskom vrlo brzo pronađen u Pribislavcu

Miroslav iz Novigrada Podravskog ostao je jutros šokiran kad je izašao u dvorište i vidio da ispred kuće nema njegovog renault megan grandtoura. Odmah je Miroslav obavijestio policiju o krađi auta, a vrlo brzo je u suradnji Policijske uprave naše i Međimurske županije auto pronađen u dvorištu jedne kuće u Pribislavcu koji je udaljen oko 65 kilometara od Novigrada Podravskog. Na putu do Pribislavca lopovi su uspjeli oštetiti prednji i zadnji branik, a ukupna šteta na renaultu mogla bi iznositi oko tisuću eura.

-Jučer kad sam došao doma u žurbi sam ostavio karticu s kojom se pali renault u autu. Jednostavno mi je bio takav dan, a ni na kraj pameti mi nije bilo da bi mi se to moglo obiti o glavu. Inače, uvijek zaključavam auto, a jučer se baš dogodilo da nisam – priča nam Miroslav.

Na njegovu nesreću baš su sinoć lopovi operirali po Novigradu Podravskom pa je nakratko ostao bez auta. Prije njegovog renaulta, na meti su im bila još dva otključana auta, ali u njima nije bilo ključeva.

-Ispalo je da im se posrećilo baš u mom dvorištu. Nisam u noći ništa čuo, a po tragovima ispred moje kuće čini se kao da su prvo izgurali auto na cestu i onda ga upalili i pobjegli. Pohvalio bih krim inspektore iz policijskih uprava naše i Međimurske županije na učinkovitosti i brzom pronalasku lopova. Ovaj moj slučaj dobra je lekcija za sve da zaključavaju aute, stanove i kuće jer lopovi očito nikad ne miruju – zaključio je Miroslav.         

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

ŽUPANIJSKI FESTIVAL ŽENA IZ RURALNIH PODRUČJA

Svoje posebnosti i hobije će predstaviti 13 žena

MISLI NA ZDRAVLJE

Kažu da je ova voćka razlog zašto najzdraviji ljudi na svijetu ne znaju za rak i žive sto godina

KORISNE INFORMACIJE

Evo tko sve ima pravo na ortopedsko ili drugo pomagalo

TEŽAK sudar sinoć na Podravskoj magistrali

FOTO/VIDEO Strašna prometna nesreća prilikom izvanrednog prijevoza. Vozač (44) teško ozlijeđen

radi se novi plinovod u dužini 320 metara

FOTO Tek asfaltiranu ulicu već raskopali, stanari u nevjerici

PROMETNA NESREĆA KOD SOKOLOVCA

Sudarila se dva vozila, ozlijeđen 46-godišnjak


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati