Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
PRIJE RENAULTA NA METI LOPOVA SU BILA DVA AUTA, ALI U NJIMA NIJE BILO KLJUČEVA

Auto koji su lopovi ukrali u Novigradu Podravskom vrlo brzo pronađen u Pribislavcu

Miroslav iz Novigrada Podravskog ostao je jutros šokiran kad je izašao u dvorište i vidio da ispred kuće nema njegovog renault megan grandtoura. Odmah je Miroslav obavijestio policiju o krađi auta, a vrlo brzo je u suradnji Policijske uprave naše i Međimurske županije auto pronađen u dvorištu jedne kuće u Pribislavcu koji je udaljen oko 65 kilometara od Novigrada Podravskog. Na putu do Pribislavca lopovi su uspjeli oštetiti prednji i zadnji branik, a ukupna šteta na renaultu mogla bi iznositi oko tisuću eura.

-Jučer kad sam došao doma u žurbi sam ostavio karticu s kojom se pali renault u autu. Jednostavno mi je bio takav dan, a ni na kraj pameti mi nije bilo da bi mi se to moglo obiti o glavu. Inače, uvijek zaključavam auto, a jučer se baš dogodilo da nisam – priča nam Miroslav.

Na njegovu nesreću baš su sinoć lopovi operirali po Novigradu Podravskom pa je nakratko ostao bez auta. Prije njegovog renaulta, na meti su im bila još dva otključana auta, ali u njima nije bilo ključeva.

-Ispalo je da im se posrećilo baš u mom dvorištu. Nisam u noći ništa čuo, a po tragovima ispred moje kuće čini se kao da su prvo izgurali auto na cestu i onda ga upalili i pobjegli. Pohvalio bih krim inspektore iz policijskih uprava naše i Međimurske županije na učinkovitosti i brzom pronalasku lopova. Ovaj moj slučaj dobra je lekcija za sve da zaključavaju aute, stanove i kuće jer lopovi očito nikad ne miruju – zaključio je Miroslav.         

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Pretplatite se na naš kanal:

Počinje sastanak

FOTO/VIDEO Plenković i ministri stigli u Koprivnicu, na kavi je i Martina Dalić

PODRAVSKI DOZNAJE

Legrađani imaju novog trenera, Čikovića na klupi mijenja legenda podravskog nogometa

JESENSKA MAFINESTACIJA

Udruga žena „Guščarice“ lužđanom u Grabrovnici kroz pjesmu, ples i veselje oživjela tradicijske običaje

KAŽNJEN JE UVJETNIM ZATVOROM

Zvonko susjedima Romima poručio: “Vužgal bum vas i zaklal skupa z decom”

tu, među nama

FOTO/VIDEO Nakon svinje od pola tone, Martin je uzgojio bikove koji teže tonu!

povodom dana policije osvrnuli se na stanje sigurnosti

Velika promjena u stopi kriminaliteta u podravskom gradu

Upišite pojam koji želite pretraživati