Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
KORISNO

Evo što sve možete očistiti pastom za zube

Pasta za zube je izvrsna za čišćenje mrlja I dovoljno nježna da neće oštetiti osjetljive površine. Neke su paste za zube formulirane čak i za izbjeljivanje što ih čini još učinkovitijima u uklanjanju mrlja, a za najbolje rezultate odlična je bijela pasta za zube.

Bijele kožne tenisice

Ako na bijelim kožnim tenisicama imate jake mrlje, pomiješajte jednu žlicu bijele paste za zube, jednu žlicu sode bikarbone i jednu žlicu vode. Upotrijebite meku četkicu za zube kako biste otopinu nanijeli na mrlje, lagano pročišćavajući kružnim pokretima. Obrišite vlažnom krpom, a zatim osušite.

Linoleum pločice

Ako na podu linoleuma ima mrlje, bijelom pastu za zube utrljajte u pločicu čistom krpom i razmažite dok nema više ostataka paste za zube.

Srebrni pribor za jelo

Kako bi potamnjelo srebrno posuđe blistalo, svaki komad nježno trljajte kapljicom paste za zube. Zatim isperite i temeljito osušite.

Pegla na paru

Ako je ploča željeza pokrivena mineralnim naslagama, u čišćenje pomaže pasta za zube. Utrljajte pastu za zube na ploču, a zatim pažljivo obrišite sve ostatke paste čistom krpom. Kako biste bili sigurni da su svi ostaci u potpunosti uklonjeni, peglajte običan komad tkanine prije nego što počnete peglati odjeću koju nosite.

Umivaonik

Da, baš ti isti dijelovi paste za zube koji slučajno padnu u umivaonik i čine vašu kupaonica neurednom zapravo mogu koristiti za čišćenje umivaonika. Vlažnom spužvom kružno pomičite bijelu pastu za zube, a zatim temeljito isperite, piše Klixba.

FOTO: ilustracija

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

deveti talent show

FOTO Gledalište je puno, gimnazijalci upijaju svjetla pozornice i predstavljaju svoje talente

Virovskoj prkačijadi nagrada Simply the Best

Nagrada za kvalitetu i inovativnost manifestacije

DRUGI U ZAGREBAČKOJ ŽUPANIJI

FOTO U Hagnju otvoren Robin market

Vrhunski glazbeni događaj u gradu

Nastupaju koprivnički duo Wave i legendarni Norman Beaker

Otvorena izložba u Đurđevcu

Hod za svjetlom Franje Mihočke

STIL

VIDEO Proljeće u Koprivnici


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati