Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
JEZIVE SCENE

FOTO Desetak napadača pretuklo goste kafića kolcima i bejzbol palicama! “Sve je bilo puno krvi”

Ovaj tekst je objavljen u tiskanom izdanju Podravskog lista

Jezive scene prošlu su se subotu navečer odvijale u kafiću Nikolino u Međaškoj ulici u Đurđevcu. Oko 21.30 sati, otkrivaju svjedoci, u kafić je upalo društvo iz prigradskog naselja Stiska i sve koji su se našli unutra počeli su mlatiti kolcima i bejzbolskim palicama. Osobe koje su svjedočile tom užasu i dalje su u šoku, a tragovi tog bezumnog napada i nekoliko dana kasnije mogli su se vidjeti oko kafića. Jedan kolac i dalje se nalazi uz sam kafić, a osoba koja je svjedočila ovom užasu ističe da je sve počelo bezazleno.

Noćna mora

– Došlo je do obične svađe između gostiju kafića, a to je nešto što se događa kada se popije i nitko se nije previše zabrinjavao i uzbuđivao. No, u jednom trenutku došlo je i do fizičkog obračuna, nakon čega je društvo iz Stiske otišlo van. Mislili smo da se situacija smirila i svi su se nastavili ponašati kao što se ponašaju subotom navečer, a onda se sve pretvorilo u pravu noćnu moru – ispričala je osoba koja je svjedočila tom mučnom događaju i ono što je vidjela vjerojatno nikada neće zaboraviti.

U jednom trenutku pred kafićem se zaustavio auto i iz njega su istrčale četiri osobe naoružane kolcima i bejzbolskim palicama. Među njima su bili i oni koji su ranije otišli iz kafića, a sjurili su se unutra i počeli mlatiti sve koji su im se našli na putu. Udarali su ljude kolcima i palicama po glavi, rukama i nogama, nisu birali, a nakon iznenadnog napada su sjeli u auto i nestali – ispričao je svjedok ovih nemilih događaja i kazao da su mislili da je tu kraj i pozvali su policiju.

No, i prije nego što je stigla policija i prije nego što su se napadnuti gosti kafića uopće i uspjeli snaći, pred kafićem su se pojavila dva automobila puna ljudi koji su krenuli u ponovni napad.

Desetak napadača

– Ovaj put sigurno ih je bilo desetak i svi su imali palice i kolce u rukama. Ponovno su se sjurili unutra i počeli mlatiti sve koji su im se našli na putu. Gosti koji su se zatekli u kafiću su ozlijeđeni, sve je bilo puno krvi, a jedan koji je rukama branio glavu, tijelo mu je puno podljeva. Kad su završili svoj krvavi pohod, sjeli su u automobile i otišli, a i dalje nam nije svejedno – ispričala je osoba koja je svemu svjedočila i istaknula da je vlasnik kafića divljacima koji su mlatili nenaoružane ljude zabranio dolazak, no nikome više nije svejedno i u strahu su. Iz Policijske uprave koprivničko-križevačke istaknuli su kako je policijska postaja u subotu, 12. kolovoza zaprimila dojavu o narušavanju javnog reda i mira u Đurđevcu u Međašnoj ulici, a o okolnostima događaja i dalje se provodi kriminalističko istraživanje.

FOTO Nikola Wolf

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Pretplatite se na naš kanal:

PROVJERITE DA LI STE MEĐU DOBITNICIMA!

Održano treće kvartalno izvlačenje velike nagradne igre Robin trgovina

promjene na klupi pred važnu utakmicu

Legendarni Dodik uoči Osijeka priključen prvoj momčadi, cilj mu je ‘probuditi’ napadače

Župan Darko Koren sa suradnicima obišao je novu poslovnu jedinicu ljekarne

Umjesto pod Domom zdravlja, od sada dio Ljekarni Koprivnica

NASJELA NA PRIJEVARU

Umirovljenica “doktoru” s Facebooka na račun uplatila 29 tisuća eura

PORED CIJENE POJAVIO SE I PROBLEM PRIJEVOZA

FOTO Podravska tvrtka nabavila 56 vagona za transport 50 tisuća tona žitarica

OZLIJEĐEN JE

FOTO Vozač se autom zabio u policajca na motociklu

Upišite pojam koji želite pretraživati