Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
ZABRINUTA GRAĐANKA:

FOTO “Imamo unuka od tri godine, treba li se dogoditi neko zlo da se šaht zatvori?!”

Zabrinuta Koprivničanka koji živi u jednom gradskom kvartu požalila se na šaht za vodu koji je već mjesecima otvoren, a nalazi se samo na jednom metru udaljenosti od pješačke staze.

Opće je poznato da otvoreni šahtovi mogu predstavljati veliki problem, a nemali broj puta nehotice su u šaht upadala djeca, odrasle osobe, pa čak i kućni ljubimci. Zabrinutu građanku brine što šaht nije adekvatno zatvoren, a u susjedstvu ima puno djece.

– U mojem susjedstvu ima puno male djece, a u blizini šahta nalaze se i tri dječja vrtića. Na molbu da se šaht zatvori ili barem ogradi dobila sam viku i vrijeđanje. Nekoliko puta sam problem prijavila komunalnom redaru i on mi je objasnio da šaht nije u njegovoj nadležnosti s obzirom na to da se nalazi u dvorištu našeg susjeda, a on može u svom dvorištu raditi što hoće. Dvorište nema ogradu i šaht nije zaštićen. Imamo unuka od tri godine, pa treba li se dogoditi neko zlo da se otvori rasprava i da problem bude riješen?! – stoji u objavi zabrinute građanke.

Komunalni redar zaista je u pravu, ako se šaht nalazi na privatnom posjedu, odnosno nije dio pješačke staze, on se bez znanja i dozvole vlasnika ne može zatvoriti ili barem privremeno zapečatiti. Međutim, problem je u tome što je šaht u potpunosti izložen, a prema tvrdnji susjeda, vlasnik šahta čak i ne koristi gradsku vodu već skuplja kišnicu u kante ili u kanistrima vozi vodu iz gradskog izvora.

FOTO Nikola Wolf

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Lakše je ozlijeđen

FOTO S 2,14 promila motociklom sletio u kanal

U TIJEKU JE 4. ZLATNA BUĆKA PODRAVINE

VIDEO Somove na Šoderici ove godine lovi 18 ekipa

Teška prometna nesreća kod Koprivnice

Upravo: Motociklist sletio s ceste, prevezen je u bolnicu

BAŠ KAO NEKADA

FOTO/VIDEO Svatovi s klencericama i klencerima prošpanicirali gradom, vitezovi uveličali slavlje

TRADICIONALNI ROOSTERS MOTO MEETING

VIDEO Motori “zagrmjeli” gradskim ulicama, slijedi druženje u Novigradu Podravskom pa na Šoderici

AUTO KOPRIVNIČKIH REGISTRACIJA SUDJELOVAO U PROMETNOJ NESREĆI

FOTO Dvije osobe ozlijeđene u trostrukom sudaru


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati