Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
PRIJEM ZA MLADE OLIMPIJCE IZ VRTIĆA PĆELICA

FOTO Načelnik čestitao malim sportašima!

Načelnik Općine Molve Zdravko Ivančan organizirao je prijem za mališane iz Dječjeg vrtića Pčelica koji su u subotu sudjelovali na 19.

Olimpijskom festivalu dječjih vrtića u Đurđevcu. I ne samo da su mali Molvarci sudjelovali, već su postigli i odlične rezultate, a ovakav prijem pokazuje koliko je važno cijeniti i podržavati njihov trud i postignuća u promociji općine.

-Zahvalili bismo i odgojiteljicama koje su pripremile mališane za natjecanje i omogućile im sudjelovanje na ovakvom događaju. Njihov rad i angažman su neizmjerno važni za razvoj djece i poticanje sportskog duha, zajedništva te promoviranje vrijednosti aktivnog života i zdravlja. Općina pokazuje svoju podršku i brigu za mlade generacije, što ima iznimno važan utjecaj na njihov rast i razvoj. Gostoprimstvo i čestitke mališanima sigurno će ostaviti pozitivan dojam na njih te ih motivirati da se i dalje aktivno bave sportom i promoviraju općinu na najbolji mogući način – istaknuo je načelnik Ivančan dodavši da su ovakve incijative ključne za stvaranje zdravog i poticajnog okruženja za djecu te su važan dio izgradnje njihovog samopouzdanja i razvijanja njihovih vještina.

FOTO: Općina Molve

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Snimio čitatelj

FOTO U Golu je stigla prva roda!

OPET KOMADIĆI METALA

Lidl povlači popularni prehrambeni proizvod i vraća kupcima novac

KAMO U NEDJELJU?

Ladies night na Bazenima Cerine

TRAŽITE POSAO?

Možda je ovo idealna prilika za Vas!

savjeti koji će vam uskoro trebati

Ovaj kukac može napraviti ogromnu štetu u vrtu, ali postoji način kako ga se zauvijek riješiti

RADOVI U TIJEKU

Građani se idućih mjesec dana neće moći parkirati ispred dječjeg vrtića

Search

Upišite pojam koji želite pretraživati