Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
Nastavlja se obilježavanje dana Općine Novigrad Podravski

FOTO Podjela ribica, piva, sokova i sladoleda, sljedeće subote slijedi gulašijada

Proslava Dana Općine Novigrad Podravski ove se godine odužila na čitavih mjesec dana. To i ne čudi jer prošla su puna tri desetljeća kako je osnovana ova općina, a od početka pa do kraja srpnja pripremljena su brojna kulturna, društvena, zabavna i gastronomska događanja.

Jedno od njih je i podjela ribica u parku pod lipama u Novigradu Podravskom koja je privukla brojne mještane. Osim prženih ribica, dijelili su se i pivo, sokovi i sladoled što je došlo kao savršeno osvježenje za ove nesnosne vrućine.

Gastronomska uživancija u Novigradu Podravskom nastavlja se već sljedeće subote, 22. srpnja kada se na istom mjestu odnosno u parku pod lipama organizira jubilarna peta novigradska gulašijada. Stručni žiri sastavljen od profesionalnih kuhara ocjenjivat će gulaše koje će spremati predstavnici udruga, a oni koji misle da baš oni znaju pripremiti najbolji gulaš i dalje se mogu prijaviti s tim da pravo prvenstva imaju stanovnici Općine Novigrad Podravski.

FOTO: Nikola Wolf

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Otvoreno ljetu u Elimu

Predstave i radionice za aktivno ljeto

Palac gore za željka

Big boss donirao guralice Domu za starije osobe

Zbog toplinskog vala i najavljenih vrlo visokih temperatura

Ovog vikenda besplatno kupanje na bazenima za sve građane


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati