Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
NOGOMETNI TURNIR U OTOČKI

FOTO Svaka čast: Mladi skupljali sredstva za bolesnog Ivana

Organizacijski tim nogometnog turnira u Otočki, predvođen članovima Kluba mladeži Otočka (Matteom Prečkom, Ivanom Bobovcem i Nikolom Petrićem), zajedno s vijećnicom Tatjanom Blažeković i bandom D-ArT, donio je inspirativnu odluku da se udruže i prikupe sredstva za Ivana Mulvaja iz Gotalova. Riječ je o mladiću o kojem smo već pisali, jer 2019. život mu se doslovno „okrenuo“ za 360 stupnjeva.

Sve do početka navedene godine Ivan je bio zdrav, imao je svoj posao, pomagao je roditeljima oko poljoprivrede i još zarađivao i kao klavijaturist, a onda su krenuli problemi s vidom da bi se vrlo brzo utvrdilo da boluje od multiple skleroze, i to težeg oblika. Danas je Ivanov vid znatno oštećen, a više se ne može kretati bez pomagala pa jednostavno ovisi o pomoći roditelja Biserke i Zvonka.

Hvalevrijedna inicijativa za Ivana započela je organizacijom nogometnog turnira, koji je privukao sudjelovanje mnogih ekipa i navijača iz lokalne zajednice. Energija i angažman svih uključenih bili su nevjerojatni, a rezultat je bio impresivan – uspješno je prikupljen iznos sredstava za Ivana, čime su pokazali koliko je važno podržavati pojedince u teškoćama.

Ivanu su sredstva uručili Nikola Petrić ispred Kluba mladeži Otočka i Zlatko Blažeković ispred banda D-ArT, koji je Ivanu i omogući da opet zapjeva upravo na tom turniru. Ivan obožava glazbu i upravo na njihovim temeljim gradio je svoju karijeru zajedno sa dečkima iz banda Zlatkom i Nevenom.

Ivan je izrazio je iskrenu zahvalnost organizacijskom timu, vijećnici Tatjani Blažeković i bendu D-ArT. Osjećaj zajedništva i solidarnosti koji je proizašao iz ove akcije ostavio je trajan utisak na sve sudionike. Ovo je sjajan primjer kako zajednički napor može ostvariti pozitivan utjecaj na lokalnoj razini. Organizatori su prepoznali važnost pružanja podrške pojedincima u potrebi i odlučili su nastaviti slične humanitarne inicijative u budućnosti.

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Pretplatite se na naš kanal:

Održan mimohod polaganje vijenca i akademije

FOTO Obilježena 32. obljetnica preuzimanja vojarne i Dan koprivničkih branitelja

PROVJERITE DA LI STE MEĐU DOBITNICIMA!

Održano treće kvartalno izvlačenje velike nagradne igre Robin trgovina

promjene na klupi pred važnu utakmicu

Legendarni Dodik uoči Osijeka priključen prvoj momčadi, cilj mu je ‘probuditi’ napadače

Župan Darko Koren sa suradnicima obišao je novu poslovnu jedinicu ljekarne

Umjesto pod Domom zdravlja, od sada dio Ljekarni Koprivnica

PORED CIJENE POJAVIO SE I PROBLEM PRIJEVOZA

FOTO Podravska tvrtka nabavila 56 vagona za transport 50 tisuća tona žitarica

OZLIJEĐEN JE

FOTO Vozač se autom zabio u policajca na motociklu

Upišite pojam koji želite pretraživati