Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
DRUGI U ZAGREBAČKOJ ŽUPANIJI

FOTO U Hagnju otvoren Robin market

U ponedjeljak 8. travnja, na adresi Haganj 167, poduzeće Robin d.o.o. otvorilo je novi Robin market. Robin prodajna mjesta nalaze se na području Koprivničko-križevačke, Bjelovarsko-bilogorske, Varaždinske i Zagrebačke županije, a Robin market u Hagnju druga je trgovina otvorena u Zagrebačkoj županiji.

Na novoj lokaciji u Hagnju kupce očekuje bogat asortiman hrane, pića i kućanskih potrepština, kontinuirane akcije te uvijek  dnevno svježi pekarski proizvodi poput krafni, kroasana, bureka, hot-dogova, sendviča i sl.

Iz Robin poduzeća ističu kako je zadovoljan kupac njihov najvažniji cilj te da u tom pravcu usmjeravaju svoju poslovnu filozofiju koja se može primijetiti kroz širinu i izbor ponuđene robe u svim kategorijama, politiku cijena, ugodan ambijent trgovine koja se prostire na 110 kvadrata te ljubazan odnos prodajnog osoblja.

„Sretni smo što smo otvorili već drugi market u Zagrebačkoj županiji i nadamo se da ćemo se brzo udomaćiti na novom prostoru te da će nas mještani Hagnja dobro prihvatiti. Trudimo se svim našim kupcima osigurati što povoljniju ponudu proizvoda u našim marketima kako bismo im se odužili za njihovo povjerenje. Upravo oni su naša najveća podrška koja nas motivira da i dalje nastavimo unaprjeđivati naše usluge i proizvode.“ Robin Šatvar, direktor maloprodaje Robin trgovina

Pogledajte video i fotogaleriju s otvorenja.

Foto i video: Robin

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

SLAVI SE Tijelovo

FOTO/VIDEO Brojni vjernici na svetoj misi i procesiji u Đurđevcu

DOSTAVILE KOMUNALCU 18 KILOGRAMA

Članice KUD-a Srce nastavljaju prikupljati plastične čepove u humanitarne svrhe

JUBILEJ

FOTO Udruga žena Otočka proslavila 10. rođendan

IZLOŽBA U FERDINANDOVCU

FOTO Uzgajivači konja predstavili svoja grla i zaprege

INVESTICIJA VRIJEDNA 130.000 EURA

FOTO Park u Goli dobio amfiteatar, dječje igralište i boćalište

U GRADSKOJ KNJIŽNICI ĐURĐEVAC

FOTO Zdravko Seleš predstavio nagrađenu zbirku poezije


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati