Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
Dani otvorenih vrata

FOTO: Učenike upoznali s radom u policiji

Policijska uprava koprivničko-križevačka organizirala je Dane otvorenih vrata u koprivničkoj Srednjoj školi kako bi se predstavili učenicima i informirali ih o upisu u program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka, te upis u III. razred Policijske škole „Josip Jović“.

Postavljeni su info pultovi s opremom i tehnikom koju policija koristi u svakodnevnom radu, a pri čemu su zainteresiranima predstavljeni različiti segmenti rada i rodovi policije (temeljna, interventna policija, kriminalistička, prometna i prevencija), a iz policije su zadovoljni odazivom.

MUP RH nedavno je raspisao natječaj za upis u III. razred Policijske škole „Josip Jović“ za stjecanje strukovne kvalifikacije za zanimanje policajac/policajka koji je otvoren od 2. svibnja do 1. kolovoza ove godine. Također, raspisan je i natječaj Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih koji je otvoren od 17. travnja do 15. kolovoza ove godine.

Dani otvorenih vrata dio su promotivnih aktivnosti i jedan od načina da građanima i zainteresiranim kandidatima približe rad policije, te ih potaknu da policiju izaberu za svoj životni poziv, rekli su iz Policijske uprave koprivničko-križevačke.

FOTO: Tea Gašparić, PU kckž

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Radno vrijeme 17. travnja

Spar ima obavijest za kupce

Izborna srijeda

Pogledajte kako sutra rade Robin marketi

Izborna srijeda

Lidl ima obavijest za sve kupce

Ne konzumirajte ga

Spar moli sve kupce ovog prehrambenog proizvoda da ga vrate u najbližu trgovinu

POSLOVNA PRIČA MLADE KOPRIVNIČANKE

VIDEO Helena: Svaka je torbica unikatna, čak i da ih pokušam kopirati, ne bi mi uspjelo

Nova lokacija

Robin market u Đelekovcu preselio na susjednu adresu


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati