Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
Dani otvorenih vrata

FOTO: Učenike upoznali s radom u policiji

Policijska uprava koprivničko-križevačka organizirala je Dane otvorenih vrata u koprivničkoj Srednjoj školi kako bi se predstavili učenicima i informirali ih o upisu u program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka, te upis u III. razred Policijske škole „Josip Jović“.

Postavljeni su info pultovi s opremom i tehnikom koju policija koristi u svakodnevnom radu, a pri čemu su zainteresiranima predstavljeni različiti segmenti rada i rodovi policije (temeljna, interventna policija, kriminalistička, prometna i prevencija), a iz policije su zadovoljni odazivom.

MUP RH nedavno je raspisao natječaj za upis u III. razred Policijske škole „Josip Jović“ za stjecanje strukovne kvalifikacije za zanimanje policajac/policajka koji je otvoren od 2. svibnja do 1. kolovoza ove godine. Također, raspisan je i natječaj Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih koji je otvoren od 17. travnja do 15. kolovoza ove godine.

Dani otvorenih vrata dio su promotivnih aktivnosti i jedan od načina da građanima i zainteresiranim kandidatima približe rad policije, te ih potaknu da policiju izaberu za svoj životni poziv, rekli su iz Policijske uprave koprivničko-križevačke.

FOTO: Tea Gašparić, PU kckž

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

U subotu 21. Dječji međunarodni festival Kukuriček

Ulaznice 4 eura, spremna 21 nova pjesma

KONCERT DUHOVNE GLAZBE U KALINOVCU

Nastupilo pet zborova, svi pjevali Rajska djevo

Koprivnički slikar dobitnik je prestižne nagrade

Rijetko tko želi slikati portrete, a Anđelkov rad proglašen je najboljim u Hrvatskoj

Krenuo Festival Krleža i Duga Rijeka

FOTO: Brojni zainteresirani slušali o Krležinoj vezi s Koprivnicom

Susret pet ansambala

Županijski susret zborova i vokalnih sastava u Križevcima

za dugogodišnji rad u knjižničarstvu i poseban doprinos ugledu i razvoju  struke

FOTO Najknjižničar Darko Jovičić primio priznanje Društva knjižničara

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI