Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
JUBILEJ

FOTO Udruga žena Otočka proslavila 10. rođendan

Udruga žena iz Otočke, naselja na području Općine Gola, svečano je proslavila desetu obljetnicu djelovanja. U prigodnom programu članice Udruge premijerno su izvele igrokaz “Osnutak Udruge” prema tekstu kojeg je napisala Katarina Petrić, a nastupili su i učenici Područne škola Otočka s učiteljicom Sanjom Solić. Ankica Cmrk, predsjednica Udruge kratko se osvrnula na najznačajnije aktivnosti od osnivanja te naglasila kako danas imaju 30 članica.

– Na prvom mjestu su nam humanitarne aktivnosti pa uvijek pomažemo onima kojima je pomoć potrebna. Veliku pažnju posvećujemo i samom uređenju naše Otočke. Uz vatrogasce smo nositeljice društvenog života u našem naselju, a odlično surađujemo i s Područnom školom. Moram pohvaliti sve članice jer se uvijek rado odazovu svim akcijama – istaknula je Ankica Cmrk.

Udruga, uz organizaciju raznih priredaba i zabava u Otočki, redovito sudjeluje i na raznim manifestacijama diljem županije u sklopu kojih promovira gastronomske specijalitete i kreativne uratke svojih članica.

– Mi smo ujedno i čuvarice tradicijske baštine, na što smo također ponosni. Zahvaljujemo Općini Gola i načelniku Stjepanu Milinkoviću na podršci u radu koja nam je neophodna da provedemo u djelo sve ono što isplaniramo – kaže Danijela Mulvaj, tajnica Udruge.

U povodu jubileja Udruga je sve goste na svečanosti iznenadila suvenirom kojeg su izradile članice, a proslava rođendana je uveličana i prigodnom tortom te zabavom uz ples.

FOTO Josip Tuba

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

NEMIRNA UMIROVLJENICA

FOTO Jela Šerbeđija predstavila dvije zbirke pjesama

OBIŠLI SKORO SVA NASELJA NA PODRUČJU OPĆINE

FOTO Jubilarna 20. Pitomačka biciklijada okupila 400 rekreativaca

VIDOVO U PITOMAČI

FOTO/VIDEO Matija Cvek bacio u trans obožavateljice

PODRAVINO MOJA MILA

FOTO Vidovo se slavi i s tradicijskim podravskim pjesmama

50 godina mature koprivničkih gimnazijalaca

“Nekadašnje kolege iz razreda i dalje su iznimno povezani, nalaze se kad god uhvate priliku”

VIDOVO U BATINSKAMA

FOTO Natjecali se u vatrogasnim igrama i pripravljanju umaka bolonjez


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati