Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
4. po redu

FOTO/VIDEO Biciklijada Općine Peteranec okupila stotine ljubitelja bicikliranja

Čak nekoliko stotina ljubitelja bicikliranja okupilo se danas kod zgrade Kapetanije u Peteranecu gdje je započela 4. Biciklijada Općine Peteranec kojoj su se ove godine pridružile i dvije susjedne općine, Drnje i Đelekovec. Cilj same biciklijade je povezivanje ljudi, druženje, fizička aktivnost, boravak u prirodi i na zraku, a ova zajednička organizacija triju općina pokazatelj je dobrosusjedskih odnosa i prepoznatosti dobrih projekata koji se provode u općini Peteranec.

Nakon okupljanja kod zgrade Kapetanije, kolona biciklista krenula je do Trgovine Robin u Drnju gdje su im se priključile grupe biciklista iz općina Drnje i Đelekovec odakle su nastavili vožnju prema Društvenom domu u Sigecu… Ondje je planiran odmor i pridruživanje ostalih sudionika biciklijade, a nakon toga, vožnja se nastavlja prema Društvenom domu u Komatnici gdje je organizirano druženje uz igre te izlet na rijeku Dravu.

Za sve sudionike osigurani su besplatna hrana i piće koji će biti pripremljeni i posluženi od strane članova udruga s područja Općine Peteranec.

FOTO/VIDEO: Krešo Puklavec

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Snimio čitatelj

FOTO U Golu je stigla prva roda!

OPET KOMADIĆI METALA

Lidl povlači popularni prehrambeni proizvod i vraća kupcima novac

KAMO U NEDJELJU?

Ladies night na Bazenima Cerine

TRAŽITE POSAO?

Možda je ovo idealna prilika za Vas!

savjeti koji će vam uskoro trebati

Ovaj kukac može napraviti ogromnu štetu u vrtu, ali postoji način kako ga se zauvijek riješiti

RADOVI U TIJEKU

Građani se idućih mjesec dana neće moći parkirati ispred dječjeg vrtića

Search

Upišite pojam koji želite pretraživati