Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
SVEČANO u koprivničkom kampusu

FOTO/VIDEO Na Sveučilištu Sjever otvorena nova zgrada Prehrambene tehnologije, sklopljena i poslovna suradnja s Podravkom!

Širenjem prostornih kapaciteta Sveučilišta kao i sklapanjem suradnje s vodećom prehrambenom industrijom u Hrvatskoj nadograđuje se kvaliteta obrazovanja koja se osigurava studentima.

U koprivničkom kampusu danas je svečano otvorena nova zgrada studija Prehrambene tehnologije u sklopu Sveučilišta Sjever. U obnovu i opremanje zgrade Sveučilište Sjever uložilo je više od dva milijuna eura vlastitih sredstava i time osiguralo moderne laboratorije nužne za edukaciju stručnjaka i znanstvenika iz područja prehrambene tehnologije. U zgradi su četiri laboratorija i pet predavaonica ukupnog kapaciteta 450 osoba koje će koristiti svi studenti.

Sveučilište je svečano potpisalo Ugovor o poslovnoj suradnji s Podravkom nakon čega je predsjednica Uprave Podravke Martina Dalić održala gostujuće predavanje. Otvorenje se zatim nastavilo obilaskom nove zgrade, a ovo moderno opremljeno zdanje možete pogledati u našem videoprilogu i velikoj fotogaleriji:

FOTO/VIDEO: Nikola Wolf

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

ĐURĐEVAČKI LIMITATOR

Kaj bi se čovek dal da se v tem Šemovcu bar jemput potrefi zeleno

Pred više od tisuću članova i simpatizera obilježena 34. obljetnica osnutka HDZ-a u Varaždinskoj županiji

Plenković: Franjo Tuđman stvorio je najvažniju, najveću, najutjecajniju i najodgovorniju političku stranku u političkoj povijesti Hrvatske

VELIKA PROMJENA ZA MNOGE

HZMO ima važnu obavijest za brojne građane

SVI ĆE DOBITI POVRAT NOVCA

Plodine mole sve kupce ovog prehrambenog proizvoda da ga prestanu konzumirati: “Vratite ga u najbliži prodajni centar”

vatra je u cijelosti progutala krovište

Crveni križ dostavio pomoć obitelji iz Legrada čija je kuća zamalo izgorjela u požaru

podravski indijac kupuje hrvatsko

VIDEO Babu radi u tvornici, a hranu kupuje na đurđevačkoj tržnici

Search

Upišite pojam koji želite pretraživati