Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
mještanima se dodatno podigla kvaliteta života

FOTO/VIDEO Podravsko selo dobilo autopraonu, ali ne bilo kakvu…

Mještani općine Drnje ali i okolnih mjesta, dobili su novu zanimljivost i uslugu za koju su do sad trebali ići u obližnju Koprivnicu. Naime nedavno je otvorena praonica automobila, ali i većih radnih strojeva te teretnih vozila. To će mještanima, ovog mjesta poboljšati kvalitetu života, a kako se Drnjanci šale ta praonica im je još jedina stvar nedostajalo da bi se Drnje proglasilo gradom.

– Imamo vodu, plin, pri kraju je kanalizacija, imamo optički internet što nemaju i neki gradovi, liječnika i ljekarnu, a sada nam ova praonica daje pravi gradski štih – naveo je  jedan od korisnik  praonice.

Praonica je još jedan od pokazatelj da dobra ideja i na dobroj lokaciji može donijet i EU financiranje što je i ovdje slučaj. Radi se o dvostrukoj dobiti, investitor će brže povratiti investiciju, a mjesto dobiti na atraktivnosti.

– Odlučio sam se za ovu investiciju jer sam smatrao da ovako nešto nedostaje u selu, ali i okolnim mjestima, napravili smo plan i projekt i dobili potporu. Isto tako, nisam htio otvoriti bilo kakvu praonicu pa smo uložili nešto više novca kako bi nabavili praonicu s posebnom uslugom, aktivnog sredstva koje podiže kvalitetu pranja, kakvu nemaju niti koprivničke praonice – naveo je Goran Kolarek, mladi Drnjanec i investitor u ovaj projekt.

FOTO/VIDEO Nikola Wolf

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Obavijest potrošačima

Trgovački lanac dm iz prodaje povlači jedan proizvod i vraća kupcima novac

Pojavila se Nova prijevara

Poznata banka objavila važno upozorenje za građane

MORA BITI PRAVILNO PODEŠEN I STALNO UKLJUČEN

Ovaj kućanski uređaj troši uvjerljivo najviše struje

SAVJETI

Ovo su tri najveće greške koje možete napraviti kada radite čvarke

Nova svjetska izložba u Muzeju Grada Đurđevca

Nakon Picassa, Chagalla, Dalija, Da Vincija i Toulouse-Lautreca, dolazi i Pjesnik boja

Neće ga biti do lipnja 2024. godine

Farmaceutska tvrtka prijavila nestašicu poznatog lijeka

Upišite pojam koji želite pretraživati