Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
JEDNOKRATNA POMOĆ

Grad stipendira studente iznosom od čak 968 eura

Nova akademska godina je pred vratima, a studente Sveučilišta Sjever razveselit će informacija da im je koprivnička gradska uprava i ove godine odlučila pomoći kod školovanja putem stipendija. Gradsku financijsku injekciju u godini pred nama primat će 20 redovnih studenata.

Prema navedenom u javnom natječaju, dodjeljuje se sedam stipendija za stručni prijediplomski studij smjera Prehrambena tehnologija, šest za stručni prijediplomski studij smjer Logistika i mobilnost i sedam za sveučilišni prijediplomski studij usmjerenje Zaštita okoliša, recikliranje i ambalaža.
Stipendije se dodjeljuju u obliku jednokratne financijske pomoći u visini od 968 eura.

Pravo na novčanu pomoć imaju oni koji su upisali prvu godinu redovnog sveučilišnog i stručnog prijediplomskog studija, hrvatski su državljani te sami, kao ni članovi njihovih obitelji, nemaju dugovanja prema Gradu Koprivnici.

Iste će se dodjeljivati prema redoslijedu zaprimanja, a prijave se primaju zaključno s 18. rujna. Dokumentacija se dostavlja preporučenom pošiljkom na adresu gradske uprave.

FOTO Arhiva

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

OČEVID U TIJEKU

Sudarila se dva auta, Honda sletjela u polje kukuruza

PRIPREMA SE NATJEČAJ ZA OBNOVU ULICE KOJA KOLODVOR SPAJA S CENTROM GRADA

Dvosmjerna Starčevićeva s rotorom u dvije faze, novo ruho dobit će i Ivanjska

OLUJNO NEVRIJEME NAPRAVILO VELIKU ŠTETU

Župan donio Odluku o proglašenju prirodne nepogode tuča na području tri općine


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati