Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Horoskop: Što vas očekuje u svibnju…

Ovan

Ovaj će mjesec za vas biti miran, međutim, neki predstavnici ovog znaka će pokušati započeti razne avanture. Financije će same otići u vaš džep ako budete oprezni u svojim odlukama. Ovo se ne odnosi samo na moguće avanture, već i na radne projekte. U svibnju može doći period kada će novac biti očajnički potreban zbog nepredviđenih troškova.

Bik

Predstavnici ovog znaka moći će osjetiti izvjesno povjerenje u svoje financije. Prije svega, ovo se odnosi na one koji u svojim planovima imaju grandioznu kupovinu. Predstojeći mjesec donijet će sreću u rješavanju mnogih vaših problema, uključujući i novac. Treba očekivati dodatnu zaradu jer vam astrolozi predviđaju da ćete uspjeti u štednji, bankarskim ulaganjima ili nekom drugom poslu.

Blizanci

Financijski horoskop za svibanj 2022. za blizance ukazuje na malo naporan mjesec. Neki predstavnici znaka bit će spremni potrošiti novac na sve svoje želje. Međutim, za neke su takve radnje jednostavno neophodne pa se nemojte suzdržavati i dati oduška emocijama nakon dugog vremena ograničenja. Bit će mogućnosti za dodatnu i profitabilnu zaradu za vas, stoga pokušajte ne propustiti ovu priliku!

Rak

Rakovi u posljednjem mjesecu proljeća trebaju očekivati ne samo tople vjetrove, već i laku zaradu. Ovo će vam omogućiti da ispunite svoje stare snove. Vaš novčani tok će biti nesmetan i miran. Ipak, potrudite se da svu svoju ušteđevinu ne bacate na sitnice, jer se tada u pravo vrijeme možete naći u vrlo neugodnoj situaciji.

Lav

Prema predviđanjima, svibanj će za lavove će biti ispunjen raznim događajima. To će dovesti do velikih troškova pa vam savjetujemo da neke kupovine odložite na neko vrijeme ili potpuno odustanete od njih. Zabava i komunikacija s mnogim važnim ljudima pomoći će ne samo da se opustite, već i poboljšate prihode u budućnosti.

Djevica

Ovog mjeseca ne računajte na promjenu financijske situacije. Djevice čeka period potrošnje pa pokušajte uložiti sve napore kako ne biste bili u teškoj situaciji. Dodatni dug neće vam koristiti u budućnosti. Generalno, svibanj će biti težak, posebno za one koji traže dodatne izvore prihoda.

Vaga

Za većinu predstavnika ovog znaka nadolazeći period će biti vrhunac za poboljšanje financijske situacije. Imat ćete svaku priliku da ispunite svoj san kada je riječ o novcu. Ako ste se ranije samo nadali da ćete jednog dana dobiti ono što ste željeli, onda je vrijeme da sada počnete vjerovati u ispunjenje snova. Moguće je da ćete uskoro moći otplatiti neke dugove.

Škorpion

Ako želite svoje financije podignuti na višu razinu, onda vam astrolozi savjetuju da ne sjedite mirno, već da krenete u akciju. Za one koji su tražili dodatne izvore prihoda, svibanj će biti dobar mjesec za realizaciju ovih planova. Iza zvjezdanih prognoza čekaju vas mnoga neočekivana iznenađenja, ideje i novac.

Strijelac

Imat ćete primamljive ponude za kupovinu u svibnju, posebno početkom mjeseca. Međutim, mnogi od kupovine trebaju odustati, inače uskoro može doći mnogo toga na naplatu. Pored toga, nove akvizicije možda neće dati rezultat koji ste očekivali. Pogodne će biti samo one odluke koje ste dugo planirali.

Jarac

Posljednji mjesec proljeća jarcima najavljuje nepredviđene troškove. Astrolozi savjetuju da počnete planirati budžet kako biste imali ušteđevinu “za svaki slučaj”. Sve zamišljene planove bit će moguće realizirati samo uz pravilnu raspodjelu novca. Obratite posebnu pažnju na analiziranje financija kako do kraja mjeseca ne biste ostali bez novca.

Vodenjak

Financijski položaj vodenjaka ovisit će od njihove sposobnosti da brzo donose odluke u svakoj situaciji. U nekim trenucima možda ćete morati obaviti neplanirane kupovine, a u drugim ćete morati uštedjeti čak i na onome što ste očekivali kupiti. Situacija bi se mogla stabilizirati krajem svibnja, kad možete imati neočekivano povećanje sredstava.

Ribe

Zvijezde vam predviđaju povoljan period, ako budete mudro rasporedili svoj budžet. U svibnju ne treba računati na dodatni profit, ali racionalna upotreba novca omogućit će vam da postupno ispunite sve svoje želje. Potrošnja neće nanijeti značajan udarac novčaniku ako se fokusirate na važne stvari. Sve ovisi od načina kako se odnosite prema novcu. (sensa.mondo)

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Manifestacija ususret picokijadi

FOTO Peščani tradicionalno poklonili priredbu sugrađanima

Nastavili tradiciju

FOTO Svetom misom i paljenjem krijesa proslavili Ivanje

Organizirala LOVAČKA STRELJAČKA UDRUGA PREKODRAVLJE

FOTO Prekodravci uživali u druženju, okušali se i u gađanju zračnicom

POKAZALI SVOJE VJEŠTINE I SPREMNOST

FOTO Općinsko natjecanje okupilo 70 vatrogasaca

TRADICIONALNA MANIFESTACIJA

FOTO/VIDEO Kalinovčani pjesmom i plesom proslavili Ivanje

VELIKI JUBILEJI

FOTO Proslavili 35. obljetnicu male mature i 50. rođendane


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati