Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

I dalje će pomagati mladima koji izlaze iz sustava udomiteljstva

Provedba projekta Kuća osmijeha, kroz koji su đurđevačka Udruga udomitelja za djecu Osmijeh i grad Đurđevac osigurali smještaj za mlade koji nakon 18 godina izlaze iz sustava udomiteljstva, bliži se kraju. Projektom vrijednim 1,2 milijuna kuna, financiranim u stopostotnom iznosu iz fonda Europske unije, uređen je i opremljen stan koji koriste mladi bez odgovarajuće roditeljske skrbi, a pružana im je i stručna pomoć udomitelja i mentora.

-Sad djeca koja borave kod udomitelja imaju nadu kad znaju kuda će nakon punoljetnosti – kaže Dubravka Čordašev, predsjednica Udruge udomitelja za djecu Osmijeh.

Projekt se službeno provodi do 1. lipnja, a nakon toga će se grad Đurđevac pobrinuti da se i dalje pomaže mladima koji izlaze iz sustava udmoiteljstva.

-Glavne aktivnosti ovog projekta će se provoditi i dalje uz podršku grada i želimo da se osiguraju dodatni prostori za smještaj mladih i aktivnosti Udruge – kaže gradonačelnik Hrvoje Janči.

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

SALMONELA

U hrani za pse otkrivena opasna bakterija

PRIJEVARA U TIJEKU

HZZO objavio važno upozorenje za umirovljenike!

Upravo objavio HALMED

Iz prodaje se povlači poznati lijek. Sumnja se u njegovu neispravnost

JESTE LI ZNALI?

Ovo je najzdravija krvna grupa

JESTE LI ZNALI?

Popularna plava Nivea pravi je lijek za mnoge zdravstvene probleme

Jeste li znali?

Ovo je jedan od najzdravijih začina na svijetu

Search

Upišite pojam koji želite pretraživati