Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
HUMANITARNA AKCIJA

Igrajte se, popijte pivo i pomozite studentima

Prvi križevački Beer Pong održat će se u sklopu manifestacije Pivišče u petak, 2. lipnja s početkom u 21 sat ispred ulaza u atrij Likovne galerije Gradskog muzeja Križevci. Za sve avanturiste, humanitarce i ljubitelje piva organizira ga Zaklada za lokalni razvoj i solidarnost Volim Križevce, uz podršku Križevačke udruge pivara.

Sudjelovati mogu samo punoljetne osobe, a broj natjecateljskih parova ograničen je na 16. S obzirom na to da je turnir humanitarnog karaktera, kotizacija iznosi 10 eura po paru i sav će prihod biti uplaćen na žiro-račun Zaklade Volim Križevce za stipendiranje učenika i studenata s područja grada Križevaca u školskoj i akademskoj godini 2023./2024.

Beer Pong, također poznat kao Beirut, igra je u kojoj igrači bacaju ping-pong lopticu preko stola s namjerom da loptica padne u čašu piva na drugom kraju stola. Igra se obično sastoji od suprotstavljenih timova od dva ili više igrača sa šest ili deset čaša postavljenih u formaciju trokuta sa svake strane. Svaki tim zatim naizmjence pokušava ubaciti ping-pong loptice u protivničke čaše. Ako loptica padne u čašu, drugi tim konzumira sadržaj te čaše i ona se zatim uklanja sa stola. Prvi tim koji eliminira sve protivničke čaše je pobjednik.

FOTO: facebook

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Songkillersi rasplesali ljubitelje dobre glazbe

VIDEO Koprivničanci se njišu u ritmu funka

VRHUNSKA ZABAVA

FOTO/VIDEO Legendarni Vatrogasci „vužgali” atmosferu u Svetoj Ani

NOVIGRADSKA GULAŠIJADA

FOTO U kuhanju gulaša natjecalo se čak 20 ekipa


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati