Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
PROBLEM PORED PROBLEMA U ČUKOVCU

Ivan Štabi: “Obnova doma je najveća stavka u proračunu”

Ovaj tekst je objavljen u tiskanom izdanju Podravskog lista

U prošlom broju Podravskog lista pisali smo o problemima s igralištem u prigradskom naselju Čukovec. Tema je bila neredovito košenje javnih površina u njihovom naselju. Radi se o dječjem igralištu u središtu mjesta, a kako smo naveli, mještani zamjeraju što se trava ne kosi upravo iz razloga što Čukovec nema drugih javnih površina za okupljanje mještana u naselju te je ovo igralište prostor na kojem bi se mogli družiti i djeca i mladi. Ovaj problem izraženiji je u godinama kad je vegetacija bujna pa trava brže raste.

Također, mještani nam napominju kako je istina da se ovo igralište vrlo rijetko koristilo za igru, ali smatraju da se treba bolje održavati te da bi onda i služilo svojoj funkciji. Isto tako, radi se i o samoj prezentaciji mjesta, jer visoka trava te golovi i igrala koja strše iz nje nisu baš prizor koji je za pohvalu, pogotovo zato što se sve vidi s državne ceste. Kontaktirali smo i predsjednika vijeća mjesnog odbora Ivana Štabija, kojeg smo upitali može li se što učiniti kako bi središte mjesta izgledalo nešto bolje. Zasigurno bi bilo bolje da se igralište, barem ono s dječjim igralima, ogradi, jer se isto nalazi blizu izuzetno prometne državne prometnice. Ako bi se to učinilo, roditelji bi svoju djecu tamo mogli mirnije pustiti na igranje.

– Imamo mi i mnogo većih problema od igrališta, a radi se o društvenom domu. Većinu novca trošili smo na reparaciju krovišta koje je prokišnjavalo. Uz to, vlaga je napravila štetu i u prostorijama pa smo i to morali sanirati, a još je posla i ostalo. Tako da smo se koncentrirali na te obaveze koje smo morali nužno realizirati – kazao je Ivan Štabi te dodao da se igralište ponekad pokosi i u angažmanu mjesnog odbora.

FOTO Nikola Wolf

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Niti jedna tvrtka među 500 najboljih po plaćama, a najveće plaće isplaćuje Belupo

Istražili smo kakve su prosječne mjesečne neto plaće isplaćivali najveći poduzetnici u Podravini i Prigorju

Obavijest trgovačkog lanca

Plodine: “Ako ste kupili ovaj prehrambeni proizvod nemojte ga konzumirati”

Ljeto na zrinskom je počelo

VIDEO Prepun centar Koprivnice pjeva s Tonyjem u glas


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati