Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Ivanov bicikl najšareniji je i najoriginalniji u cijelom gradu

Kuda god da Ivan Horvat iz Peteranca prođe svojim biciklom, plijeni poglede. Kad ga vidite, znali biste i zašto. Na prvi pogled, očito, to su šarene boje i općenito neobičan izgled njegova bicikla, koji koristi gotovo svakodnevno, pogotovo kada je lijepo vrijeme.

Ova je priča objavljena u ponedjeljak u tiskanom izdanju Podravskog lista…

Nama je zapeo za oko nedavno, kada smo ga spazili u centru Koprivnice, te smo odlučili popričati s njim. Svoje je neobično vozilo na dva kotača, kako kaže, sam obojio u šarene boje jer mu se tako sviđa. No, ono što je još zanimljivije, sam ga je i sastavio, i to od dijelova različitih bicikala.

– Time se bavim već dulji niz godina, a sastavljam ih sam u svojoj garaži od dijelova različitih bicikala, ali i motornih vozila. Rama je, na primjer od ponyja, dok je, recimo, lampa od jednog engleskog bicikla. Amortizeri su mi od jednog automatika – pojašnjava Ivan, pokazujući nam dijelove svog prometala.

– Sjedalo je pak od električnog bicikla. Posebno mi je ugodan za sjediti, tako da sam odabrao to sjedalo. Svega i svačega tu ima. Postavio sam i retrovizor, što većina bicikala ni nema – nadodaje Horvat. 

Na paketregeru ima i posebnu drvenu kutiju koja je pričvršćena, a ukrašena je u skladu s ostatkom bicikla. Kako je vidljivo, kod sastavljanja je Ivan pazio na svaki detalj, a dokaz svemu je i njegova funkcionalnost. Iako od dijelova različitih vozila, kod vožnje nema nikakvih problema.

FOTO Nikola Wolf

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

SALMONELA

U hrani za pse otkrivena opasna bakterija

PRIJEVARA U TIJEKU

HZZO objavio važno upozorenje za umirovljenike!

Upravo objavio HALMED

Iz prodaje se povlači poznati lijek. Sumnja se u njegovu neispravnost

JESTE LI ZNALI?

Ovo je najzdravija krvna grupa

JESTE LI ZNALI?

Popularna plava Nivea pravi je lijek za mnoge zdravstvene probleme

Jeste li znali?

Ovo je jedan od najzdravijih začina na svijetu

Search

Upišite pojam koji želite pretraživati