Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
POZNAT UZROK TEŠKE NESREĆE

Jurio jer je bio pijan te završio u bolnici

Poznati je razlog teške prometne nesreće u koja se dogodila ove nedjelje, u 19 sati na državnoj cesti D-24 između Ludbrega i Hrastovskog. Razlog je alkohol s njime povezano stanje svijesti, koje pak kod konzumenta rezultira lažnim osjećajem o posjedovanju izvanrednih vozačkih sposobnosti, što je lako moglo dovest i do gubitka mladog života.

– Mladić u dobi od 22 godine upravljao je osobnim vozilom pod utjecajem alkohola od 1.40 promila u smjeru Hrastovskog. On prilikom izlaska iz zavoja, nije prilagodio brzinu vozila stanju i uvjetima na kolniku, prilikom čega je izgubio kontrolu nad upravljačem, te u zanošenju sletio van kolnika, gdje je prednjom stranom vozila udario u smjerokazni stupić i u zemljani nasip cestovnog jarka. Nakon toga je došlo do rotacije vozila i udara lijevom bočnom stranom u betonski stup niskonaponske mreže te prevrtanja vozila na krov. Vozač je pritom ozlijeđen te mu je liječnička pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, a njegove će se ozlijede okvalificirati naknadno – naveli su iz PU Varaždinske.

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

PODRAVSKI NA PRIPREMAMA S KOPRIVNIČKIM PRVOLIGAŠEM

FOTO U ‘austrijskom raju’ sa slavenašima i Betis iz Seville, ovdje su bili Leipzig, Basel, čak i Liverpool

teška prometna na podravskoj magistrali

FOTO/VIDEO Sudarili se Mercedes i moped, vozača hitna prevezla u bolnicu

Tragedija u prekodravlju

UPRAVO U požaru kuće poginuo muškarac, policija obavlja očevid


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati