Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
MLADA SKUPINA DJELUJE TEK DVIJE GODINE

Kadeti Animadora iz Bjelovara se vratili s najsjajnijim odličjem u kategoriji fitness plesa

Još jedno plesno natjecanje ovog vikenda održavalo se u susjednom Bjelovaru. Na tamošnjem Dance cupu natjecala se i koprivnička skupina kadeta koprivničkog plesnog studija Animador, koji su se kući vratili sa zlatom iz Fitness dancea. Riječ je o mladoj skupini koja u sklopu obrta za plesnu poduku i fitness dance djeluje drugu godinu zaredom pod vodstvom Marine Tomac-Rojčević koja paralelno radi s nekoliko uzrasnih skupina.

Plesači su se mogli natjecati u različitim plesnim disciplinama poput jazz dancea, urbanih i hip-hop plesova, acrobatic dance plesova, latin, fitness dancea i ostalih. Plesna skupina Animador dance koja se inače natječe i u latinoameričkim plesovima te u fitness danceu sa seniorkama iz step aerobica, u Bjelovaru je nastupila u kategoriji fitness dance za kadete i osvojila zlatnu medalju.

– Ekipi je u ovo treće natjecanje u natjecateljskoj sezoni. Sa svakog natjecanja do sada su se vratili sa najsjajnijim odličjima. Svoje plesno umijeće koprivničkoj publici predstavit će na obilježavanju svjetskog dana plesa, 29. travnja na glavnom koprivničkom trgu u organizaciji Mažoretkinja grada Koprivnice. Za kraj ovog dijela sezone planiramo otići i na Dance cup Maribor krajem svibnja – objasnila je voditeljica Tomac-Rojčević.

FOTO: Ustupila Marina Tomac Rojčević

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

SLAVI SE Tijelovo

FOTO/VIDEO Brojni vjernici na svetoj misi i procesiji u Đurđevcu

DOSTAVILE KOMUNALCU 18 KILOGRAMA

Članice KUD-a Srce nastavljaju prikupljati plastične čepove u humanitarne svrhe

JUBILEJ

FOTO Udruga žena Otočka proslavila 10. rođendan

IZLOŽBA U FERDINANDOVCU

FOTO Uzgajivači konja predstavili svoja grla i zaprege

INVESTICIJA VRIJEDNA 130.000 EURA

FOTO Park u Goli dobio amfiteatar, dječje igralište i boćalište

U GRADSKOJ KNJIŽNICI ĐURĐEVAC

FOTO Zdravko Seleš predstavio nagrađenu zbirku poezije


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati