Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Knjižnica dobila 10.352 eura za nabavu knjiga i aktivnosti

Gradska knjižnica Đurđevac dobila je od Ministarstva kulture 10 352 eura (78.000 kuna) za nabavu knjižne i neknjižne građe. Lani je nabavljeno preko 2 000 novih naslova pa će Knjižnica i u ovoj godini obogatiti svoj fundus. S odobrenim sredstvima će se financirati i provođenje aktivnosti i projekata za najmlađe korisnike. Grad Đurđevac je, pak, u ovoj godini osigurao 6 640 eura (50.000 kuna) s kojima će Knjižnica nastaviti pratiti suvremene izdavačke trendove i nabavljati najnovije naslove prema potrebama svojih korisnika.

-Knjižnica ima preko 3000 učlanjenih korisnika, a tome je zasigurno doprinijela i besplatna članarina, kao i sve ostale knjižnične usluge. Lani su korisnici ukupno posudili više od 30. 000 različite vrste građe, a na ukupno 233 događanja koje je Knjižnica organizirala za svoje korisnike sudjelovalo je više od 6500 posjetitelja. Pozivamo sve one koji se još nisu učlanili da se besplatno učlane u našu Knjižnicu – kaže Bernarda Ferderber, v. d. ravnateljica Gradske knjižnice Đurđevac.

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

OBAVIJEST POTROŠAČIMA

U popularnom prehrambenom proizvodu otkrivena tvar štetna za zdravlje

Povećanje primanja i datum isplate

HZMO ima važnu obavijest za sve umirovljenike

SALMONELA

U hrani za pse otkrivena opasna bakterija

PRIJEVARA U TIJEKU

HZZO objavio važno upozorenje za umirovljenike!

Upravo objavio HALMED

Iz prodaje se povlači poznati lijek. Sumnja se u njegovu neispravnost

JESTE LI ZNALI?

Ovo je najzdravija krvna grupa

Search

Upišite pojam koji želite pretraživati